Co-service

Partnership voor extra integratie-expertise. Heb je al de nodige integratie-expertise in huis, maar behoefte aan meer? Wij bieden tijdelijke extra capaciteit, coaching en opleiding, migratie-ondersteuning en sturing op architectuur en kwaliteit. Wij versterken je gericht op MuleSoft en werken naar een duurzame oplossing.

Wij bieden extra capaciteit, coaching en opleiding, migratie-ondersteuning en sturing op architectuur en kwaliteit.
Wij bieden vaste aanspreekpunten en werken vanuit het partnership-principe
Wij leveren MuleSoft-capaciteit vanuit ons flexteam, maar maken ook de vraag achter de vraag inzichtelijk
Wij verhogen je efficiency, verzorgen architectuur en standaardisering, en helpen met talentontwikkeling

Meer dan simpelweg extra MuleSoft-capaciteit

Heb je behoefte aan (extra) MuleSoft-experts? Onze specialisten zetten zich voor de volle honderd procent in voor jouw project en organisatie. Maar we gaan een stap verder: wij willen de vraag achter je capaciteitsvraag begrijpen. Dat doen we middels een maturity scan of een SWOT-analyse. Met als doel je structureel verder te helpen. Daarbij focussen we op de korte én op de lange termijn, om jouw organisatie daadwerkelijk naar een volgend maturity-niveau te brengen. Zo bieden we een duurzame oplossing die jou de mogelijkheid biedt om écht stappen te zetten op je integratiebehoefte.

Versterk je integratieteam

Heb je extra projectcapaciteit nodig? Moet je een technical debt wegwerken? Komt er een MuleSoft-migratie aan? Of heb je behoefte aan een specialistisch stand-by of beheerteam? Met ons Co-service model helpen we jou bij het versterken van je integratieteam. Dat doen we op verschillende vlakken. Altijd op maat van jouw behoeftes en altijd met MuleSoft als uitgangspunt.

MuleSoft specialisten | Conclusion Accelerate!

Ontwikkel het talent dat je al in huis hebt

Heb je integratietalent in huis dat je verder wilt ontwikkelen, met een focus op MuleSoft? Op basis van de ontwikkelbehoeftes bepalen we samen wat er nodig is. Zo organiseren wij kennis-bootcamps en trainingen on the job. Ook kunnen we desgewenst coding guidelines opstellen.

Bekijk ook onze andere expertises

Integratie team as a service | Conclusion Accelerate! | MuleSoft

Integratie team as a service

Vanuit een flexibel team leveren wij de expertise. Eenvoudig op en af te schalen, zonder dat je vastzit aan een detacheringscontract en mét behoud van kennis van de oplossing en het klantdomein.

Wat kunnen we samen bereiken?

Virtual Sciences Conclusion

David van Westendorp

Accountmanager
David.van.Westendorp@virtualsciences.nl