Rulecube en Yellowtail gaan exclusieve samenwerking aan

Consultancy en softwareontwikkelaar Yellowtail Conclusion is een strategische samenwerking aangegaan met Rulecube, een startup met een SAAS oplossing voor low code api’s op basis van business rules. 

21 oktober 2021   |   Nieuws   |   Door: Yellowtail Conclusion

Deel

Matthijs Mons & Mick Hanswijk

Met het partnership wordt Yellowtail exclusieve distributeur van de Rulecube oplossing binnen het domein van de financiële dienstverlening. Yellowtail levert binnen dat domein alle benodigde service en contractuele zekerheid die noodzakelijk is bij banken en verzekeraars. Beiden partijen zien in de samenwerking de kans om fors te versnellen in hun ontwikkeling.

Met de innovatieve technologie van Rulecube is het mogelijk om beslissingsregels, zoals bijvoorbeeld die voor het beoordelen van financieringsaanvragen, op een eenvoudige manier te definiëren en direct om te zetten in een API. De technologie kan in alle industrieën worden ingezet, en is tot nu toe al bij verschillende financieel dienstverleners toegepast.

“Wij kunnen door het gebruik van Rulecube sneller, transparanter en stabieler business rules in onze oplossingen integreren.” Aldus Matthijs Mons, Managing Director bij Yellowtail Conclusion. “Voor onze klanten is transparantie in gehanteerde regels en berekeningen essentieel, evenals het snel kunnen inspelen op wijzigingen in regelgeving en marktomstandigheden. Met Rulecube wordt daar een enorme slag in gemaakt”.

Mick Hanswijk, oprichter van Rulecube, geeft aan blij te zijn met de samenwerking. “Corporate organisaties zijn gebaat bij een sterke, stabiele partner met veel kennis van het domein. Die partner vinden ze in Yellowtail. Wij kunnen daardoor de focus houden op het verder ontwikkelen van onze oplossing. Daar is iedereen bij gebaat.“

Over Yellowtail

Yellowtail ontwerpt, bouwt en beheert al meer dan 15 jaar digitale en data-gedreven software- oplossingen voor de financiële sector. De missie van Yellowtail is het verbeteren van de kwaliteit van het financiële leven van de consument. De producten en diensten van Yellowtail helpen om consumenten te activeren, handelingsvermogen te geven en vertrouwen te geven in het maken van (betere) financiële beslissingen. De focus ligt daarbij op het creëren van een ultieme klantervaring. Dankzij onze domeinfocus heeft Yellowtail ook diepgaande expertise van onderliggende bedrijfsprocessen, data en technologie, zoals robotics en machine learning.

Over Rulecube

Rulecube ontwikkelt Enterprise oplossingen die het borgen van kennis in processen makkelijker en inzichtelijker maken. Het is de missie van Rulecube om daarmee de innovatiekracht te vergroten en snelheid van handelen van organisaties te verhogen. Bestaande systemen binnen grotere organisaties zijn vaak te complex en niet bestand tegen de snel ontwikkelende eisen die er aan gesteld worden. Rulecube doet vanuit een ruime ervaring in softwareontwikkeling een actieve bijdrage aan meer transparantie en wendbaarheid binnen kennisorganisaties.