Windows Engineer
Development en TechSeniorUtrecht40 uur

Windows Engineer

Development en TechSeniorUtrecht40 uur
Als jij de Windows Engineer bent, die organisaties meeneemt in nieuwe ontwikkelingen en het vertrouwen geeft dat jij in control bent, dan kun je bij ons nog verder groeien in je rol.
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Een zelfstandige positie met impact
Veel aandacht voor jou
Groeien in multidisciplinaire teams

We hebben een senior-positie te vervullen, jij bent die senior of je hebt het in je om met onze begeleiding binnenkort die stap te zetten. Alles is bij ons aanwezig voor jouw professionele én persoonlijke groei: de grote IT-opdrachten met complexe uitdagingen; de multidisciplinaire teams waarin kennis samenkomt en we van elkaar leren; de trainingen en opleidingen om bij te blijven bij alle relevante ontwikkelingen, vakinhoudelijk en persoonlijk. Wij zien IT als business enabler: de aanjager van digitale transformatie. Maar die transformatie komt niet vanzelf. Met jouw werk heb je impact op de IT-landschappen en bedrijfsvoering van Nederlandse organisaties, die een cruciale rol spelen in onze economie en samenleving.


Ben jij de betrokken Windows Engineer die meedenkt over (toekomstige) ontwikkelingen? En, draag jij verbeteringen aan wanneer jij die vanuit jouw expertise opmerkt? Je ziet het zitten om inzetbaar te zijn binnen een divers klantportfolio of je juist exclusief te verbinden aan één IT-partnerschap? In deze rol combineer je skills én technische kennis. Je lost incidenten op, ook wanneer deze niet-standaard zijn; juist dan komt het aan op jouw expertise. Daarnaast voer je projecten uit. Ben je benieuwd wat de projecten zijn en welke daarvan op jouw lijf zijn geschreven, neem contact op met onze recruiter om een verkenning te starten en stuur meteen een mail naar diego.van.der.bijl@conclusion.nl.

Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

Als senior of medior+ Windows Engineer ben je inzetbaar over de hele breedte van onze IT-partnerschappen en de techniek. Dat vraagt om specifieke kennis én een mentaliteit die is gericht op vernieuwing en verbetering, zowel voor jouw ontwikkeling als voor werk dat je aflevert.

 • Je beschikt niet alleen over kennis van Windows-systeembeheer, je hebt daarnaast ook specialisaties. Ten minste één en liever nog twee, bijvoorbeeld VMWare, Netwerk, Backup, Restore. Hiermee vergroot je de expertise van jouw multidisciplinaire team.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in enterprise-omgevingen. Of, maar én mag ook, 5 jaar ervaring met complexe IT-landschappen. Die ervaring is nodig om vraagstukken te doorgronden en oplossingen te formuleren.
 • Wij zijn teamgericht en zien graag dat jij dat ook bent. We helpen elkaar, delen successen én wat misging om van te leren, maar ook waarover we twijfels hebben.
 • Een automatiseer-alles-instelling, want waar mogelijk, automatiseer je jouw werk.
 • Je weet wat nodig is om mensen mee te krijgen en kunt je verplaatsen in anderen. Jouw communicatiestijl is helder en gedegen. Je toont leiderschap door het goede voorbeeld te geven.
 • Om tijdens stand-by diensten problemen adequaat op te kunnen pakken, beschik je over voldoende kennis, kunde én zelfvertrouwen. Je weet ook wanneer je hulp moet vragen.
 • Kennis van netwerken, omdat IT-infrastructuren zich zowel on-premise als in de cloud bevinden. Op dit punt stimuleer samenwerking.
 • Ieder IT-landschap is anders. Je doorziet de situatie en hebt hierop een visie die je ook deelt.
Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

 • Een maandsalaris passend bij jouw niveau; onze salarisbandbreedtes zijn voor medior+ € 4.500 - € 5.200 en senior € 5.200 - € 7.000.
 • Aandacht voor jou als persoon, zowel in je professionele ontwikkeling als je persoonlijk welzijn. Waarbij jij zelf aangeeft waaraan je behoefte hebt; dus maatwerktrainingen, maar ook interne sessies. En natuurlijk borrels en evenementen. Dit past bij onze mensgerichte cultuur.
 • De voordelen van een grote organisatie via ons Conclusion-ecosysteem (ca 2.600 medewerkers) en de ervaring van betrokken ondernemerschap binnen het zelfstandige bedrijf Conclusion Enablement (ca 470 medewerkers).
 • Veel vrijheid om zelf vorm te geven aan jouw functie.
 • Direct een vast contract en Moderne arbeidsvoorwaarden die horen bij het nieuwe werken en uitstekende pensioenvoorwaarden, met een grote bijdrage vanuit ons als werkgever, bonus en meer.
Contact opnemen

Onze identiteit

Conclusion Enablement is een specialist in de Nederlandse markt op het gebied van Development, Cloud, Workspace en Security services. Met ruim 450 applicatie- en Cloudspecialisten neemt Conclusion Enablement de verantwoordelijkheid voor het transformeren en beheren van applicaties en infrastructuren voor klanten zoals ProRail, Heijmans, Facilicom en natuurlijk Royal FloraHolland. Vanuit vakmanschap wordt gewerkt aan de optimale klantervaring waarbij het ontwerpen, (door)ontwikkelen en managen van bedrijfskritische systemen centraal staan. Dit vakmanschap komt ook terug in meervoudige partnerships met Microsoft en AWS.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Corporate IT recruiter bij Conclusion Enablement
Heb je vragen?

Diego van der Bijl

Conclusion Enablement

diego.van.der.bijl@conclusion.nl

+31 6 18 52 56 32

Kijk verder

contact