Software Test Engineer
DataMediorNieuwegein40 uur

Software Test Engineer

DataMediorNieuwegein40 uur
Ben jij een gepassioneerde Software Tester met een solide achtergrond in informatica? Zet je graag je tanden in uitdagende projecten en ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Samenwerking
Passie
Meesterschap
Als software test engineer bij AMIS krijg je de kans om de grenzen van innovatie te verkennen en een essentiële rol te spelen bij het waarborgen van de kwaliteit van onze producten. Je zult werken in een inspirerende omgeving, omringd door gelijkgestemde professionals die gedreven worden door dezelfde passie voor excellentie. Je bent betrokken bij de verdere ontwikkeling van een aantal sleutelapplicaties. De focus ligt op zowel handmatig als geautomatiseerd testen van software. Bovendien neem je productverantwoordelijkheid op je en pak je andere DevOps-taken op wanneer dat nodig is:
 • Het neerzetten van een alomvattende testvisie en deze implementeren in het team.
 • Als teamlid ben je mede verantwoordelijk voor de te bereiken resultaten van het DevOps-team.
 • Je bent bereidheid om ook taken buiten het primaire gebied van je competentie op te pakken.
Jouw vaardigheden

Jouw vaardigheden

 • Een afgeronde HBO opleiding in een informatica-gerelateerde studie: Bij ons waarderen we kennis en educatie. Jouw HBO-diploma is het fundament waarop we samen kunnen bouwen.
 • TMAP of ISTQB certificering: Je bent serieus over je vak en hebt de certificering om dat te bewijzen. Kwaliteit zit in jouw DNA.
 • Ervaring met CI/CD, bij voorkeur Jenkins: Jij begrijpt het belang van Continuous Integration en Continuous Delivery. Jouw ervaring met Jenkins geeft je een streepje voor.
 • Ervaring in Java / REST- en/of web services: Je bent bekend met de wereld van Java en hebt ervaring met het testen van REST- en/of web services. Je weet hoe je de kwaliteit van software kunt waarborgen.
 • Ervaring met Docker/Podman en/of Kubernetes/Openshift: Containers en orchestratie zijn voor jou geen onbekende termen. Je voelt je thuis in de wereld van Docker, Podman, Kubernetes en Openshift.
 • Ervaring met Cucumber (Karate), Cypress: Testautomatisering is jouw tweede natuur. Je hebt ervaring met tools zoals Cucumber (Karate) en Cypress en weet hoe je ze effectief kunt inzetten.
 • Kennis van Jira, Confluence en GIT: Als teamplayer weet je hoe je moet samenwerken en communiceren. Jouw ervaring met tools zoals Jira, Confluence en GIT maken dit alleen maar makkelijker.
Wat krijg je van ons?

Wat krijg je van ons?

 • Een dynamische werkomgeving met ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
 • Uitdagende projecten waarin jij jouw skills kunt aanscherpen en verbreden.
 • Een hecht team van professionals waarin samenwerken centraal staat.
 • Competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team van gedreven professionals!
Onderzoek: organisaties missen waarde uit data door onbegrip business en IT

Onze identiteit

AMIS Conclusion is een pionier op het gebied van moderne technologie, die intelligent operations mogelijk maakt door het activeren van real-time data. We zijn trots op de tastbare impact die we creëren; AMIS Conclusion doet waar anderen over praten. We geloven sterk in de kracht van samenwerking, passie en meesterschap, en streven naar duurzame relaties. Ons team? Stuk voor stuk professionals met een hart voor IT en (integratie)technologie. We zijn enthousiast over techniek, de toepassing ervan en het behalen van resultaten. Onze intelligente oplossingen voor IoT, Integratie en Dataplatforms, helpen organisaties dan ook echt vooruit met duurzaam rendement. Sluit je aan bij ons hechte team en maak het verschil bij AMIS Conclusion! 

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Arsenio Zaandam, recruiter bij AMIS
Heb je vragen?

Arsenio Zaandam

Recruitment business partner

arsenio.zaandam@amis.nl

+31 6 51 16 13 78

Kijk verder

contact