Project Management Officer
ConsultancyMedior, SeniorUtrecht32 - 40 uur

Project Management Officer

ConsultancyMedior, SeniorUtrecht32 - 40 uur
Even opletten Project Management Officer. Bij Conclusion Mission Critical krijg je een baan met inhoud.
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Werk met echte impact op NL (24/7)
Werk (succesvol) nauw samen met het projectmanagement team
Coördineer activiteiten en waarbog effective communicatie
Even opletten Project Management Officer. Bij Conclusion Mission Critical krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het; 
 • Ontzorgen van onze maatschappijkritische klanten zodat de continuïteit van hun business 24/7 gegarandeerd is.  
 • Borgen van de projectmanagementstandaarden binnen de projectorganisatie, zodat we op een consistente en efficiënte wijze tot voorspelbare projectresultaten komen. 
 • Nauw samenwerken met het projectmanagementteam om ervoor te zorgen dat de projecten soepel verlopen en doelstellingen worden behaald. 
 • Kortom een cruciale rol in het coördineren van activiteiten, signaleren van issues, en het waarborgen van effectieve communicatie binnen het projectteam. 
Hoe ziet dit er concreet uit?  

Als Project Management Officer bij Conclusion Mission Critical speel je een essentiële rol in het succesvol plannen, coördineren en uitvoeren van diverse IT-projecten. Je bent verantwoordelijk voor het waarborgen van een effectieve projectuitvoering door het implementeren en handhaven van gestandaardiseerde projectmanagementprocessen en -methodologieën.  

Je waarborgt de implementatie en handhaving van de projectmanagement processen en procedures en zorgt zo voor consistentie en efficiëntie.  Je neemt het voortouw bij het evalueren en verbeteren van bestaande processen, altijd op zoek naar manieren om onze aanpak te verfijnen en te optimaliseren. 

Daarnaast zijn rapportages en monitoring kernaspecten van jouw rol. Je bent de ogen en oren van het projectmanagementteam, waarbij je regelmatig voortgangsrapporten opstelt en mogelijke risico's detecteert voordat ze kritiek worden. Jouw scherpe blik op resourcebeheer helpt bij het zorgen voor een effectieve inzet van mensen, budgetten en apparatuur. 

Kortom, als Project Management Officer bij Conclusion Mission Critical ben je niet alleen een ondersteunende kracht; je bent een onmisbare schakel in het succes van de doorontwikkeling van onze processen en de uitvoering van onze projecten. Klaar om jouw organisatorische vaardigheden en proactieve mindset in te zetten in een dynamische werkomgeving?
Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

 • Je hebt ervaring met het ondersteunen bij de voorbereiding en uitvoering van projecten, inclusief planning en resourcebeheer. 
 • Je hebt ervaring met het beheren en opstellen van projectdocumentatie, zoals projectplannen, rapportages en presentaties. 
 • Je hebt ervaring met het fungeren als schakel tussen verschillende belanghebbenden en teams binnen de organisatie. 
 • Je hebt ervaring met het monitoren van projectvoortgang en het rapporteren van updates aan het projectmanagementteam. 
 • Je hebt ervaring met het ondersteunen bij de ontwikkeling en implementatie van operationele (projectmanagement)processen. 
 • Je hebt uitstekende organisatorische vaardigheden en veel oog voor detail. 
 • Je hebt sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken. 
 • Je hebt kennis van en ervaring met projectmanagementmethodieken (Prince2, IPMA of vergelijkbaar), tools en technieken. 

Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een Project Management Officer rol binnen een complexe omgeving. en beschikt minimaal over hbo werk- en/of -denkniveau.
Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

 • Een salaris dat past bij je kennis en ervaring.  
 • Een bonusregeling.  
 • Direct een vast contract.  
 • Een leaseauto, telefoon en laptop.  
 • Veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen. 
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
Contact opnemen

Onze identiteit

Als Conclusion Mission Critical zijn we de IT-dienstverlener die de kritische processen van prominente bedrijven in Nederland ondersteunen, zodat deze altijd beschikbaar, wendbaar en weerbaar zijn. We werken in het hart van onze maatschappij, waar downtime van de kritische processen geen optie is (denk aan reizigersinformatie en stroomvoorziening). We ontwerpen, implementeren, beheren en innoveren. 
Dit doen we 24/7 met een gezellige mix van 200 collega’s in Amsterdam en Utrecht. We vinden het belangrijk dat je ongedwongen jezelf kunt zijn bij ons. Ben je extravert of juist niet? Houd je van scheurende rockballads, of ben je meer van klassieke muziek? Welkom! Wat onze collega’s allemaal gemeen hebben? We zijn transparant, behulpzaam, sociaal, deskundig en trots. 

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Jim Kuijs
Heb je vragen?

Jim Kuijs

IT Recruiter

jkuijs@conclusion.nl

06-55930460

Kijk verder

contact