Ondersteunende Sales Medewerker
Staf en CommercieelAmsterdam24 - 40 uur

Ondersteunende Sales Medewerker

Staf en CommercieelAmsterdam24 - 40 uur
Zet jouw commerciële talent en administratieve skills in als Ondersteunende Sales Medewerker bij Furore Conclusion, waar je bijdraagt aan een efficiënte salesorganisatie en klanttevredenheid.
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Dynamische salesomgeving, vol groeimogelijkheden.
Klantgerichte ondersteuning, cruciaal voor succes
Impactvolle rol, versterkend voor klantrelaties

Jij bent op zoek naar een administratieve functie waarin je jouw gevoel voor commercie laat spreken. Uit het contact dat je met collega’s en klanten hebt bloeit de samenwerking op en draag je bij aan een prettige ervaring bij onze dienstverlening. In de rol van ondersteunende sales medewerker bij Furore Conclusion draag je zorg voor een soepel verkoopproces en ontlast je de accountmanagers van onze drie afdelingen, met tevreden collega’s en klanten als resultaat.

 • Betrokken bij alle facetten van de verkoop
 • Vraagbaak voor accountmanagers en collega’s
 • Verbinder van klantvraag met onze expertise

Functieomschrijving

Aan het begin van de werkweek bespreek je met accountmanagers Bas, Floris, Marwin en Richard de lopende zaken; de criteria van een nieuwe opdracht bij een academisch ziekenhuis, de offerte die donderdag naar de klant wordt verstuurd en de resourceplanning van lopende en toekomstige projecten. Na dit overleg werk je jouw eigen planning bij en zet je de activiteiten en aankomende deadlines in de agenda’s. Gedurende de week houd je zicht op het volledige verkoop- en leveringsproces; het maken van offertes en opdrachtovereenkomsten, het verwerken van orders en het uitvoeren van de bijkomende administratieve processen.

Als ondersteunende sales medewerker ben je het aanspreekpunt voor tal van sales gerelateerde onderwerpen. Dit betekent dat je dagelijks informatie ophaalt bij jouw collega’s, externen en klanten en dat je hun vragen van een antwoord voorziet. Zo beantwoord je een vraag van de klant over een opdrachtovereenkomst direct per e-mail. Je nodigt een accountmanager uit voor een korte Teams-meeting, om de details van een offerte af te stemmen. En de beurs van volgende maand bereid je voor, waar je samen met jouw collega bij aanwezig bent.

Wekelijks schoon je het CRM op en controleer je de urenregistratie en het facturatieproces. Wanneer de maand ten einde loopt herinner je jouw collega’s eraan om de uren tijdig in te dienen, zodat je dit bij de accountmanagers en de financiële administratie kunt aandragen.

Furore Software Engineering workshopdag zomer 2023

Jouw vaardigheden

Je bent te herkennen aan jouw nauwkeurige manier van werken. Scherp op de details en altijd volgens planning. Je hebt een gevoel voor commercie en begrijpt waar de klant behoefte aan heeft. Anderen typeren jou als behulpzaam en die servicegerichte instelling gaat jou in deze functie absoluut helpen. Als ondersteunende sales medewerker kun je collega’s en klanten dagelijks blij maken. Én daar word jij dan weer blij van.

Deze rol kenmerkt zich door een grote diversiteit aan werkzaamheden. Dit betekent ook dat er zo nu en dan snel een vraag tussendoor komt. Je werkt gestructureerd, kunt makkelijk tussen werkzaamheden schakelen en weet goed om te gaan met last-minute verzoeken. Als ondersteunende sales medewerker heb je natuurlijk ook verstand van de volgende zaken:

 • Je bent een vraagbaak in onze organisatie. Met jouw communicatieve vaardigheden zit het dus wel goed, zowel in de Nederlandse als Engelse taal.
 • Omdat je solliciteert bij een ICT-dienstverlener, ben jij waarschijnlijk al vertrouwd met verschillende softwarepakketten. Je maakt straks veel gebruik van onze Office-apps, CRM- en HRM-systemen.
 • Bij deze functie past een hbo-denkniveau.
 • Ervaring met sales processen is een pré. Dit maakt dat je kunt anticiperen op de vragen van collega’s en klanten en dat je op commercieel vlak kansen ziet.
Furore Conclusion collega's Myra en Sophie

Wat krijg je van ons?

We geven je een contract voor 24-40 uur per week. Omdat we erop vertrouwen dat jij uitblinkt als ondersteunende sales medewerker bieden we:

 • Een parttime of fulltime dienstverband voor 24-40 uur per week. De hoogte van het salaris is afhankelijk van de relevante werkervaring die je meebrengt.
 • Een omgeving waarin wordt gewerkt aan projecten met een groot maatschappelijk belang. Met onze dienstverlening helpen we gezondheidsinstellingen met het bereikbaar en betaalbaar maken van goede zorg. Daar lever jij samen met onze collega’s een bijdrage aan.
 • Op jouw eerste werkdag staat er een persoonlijke onboarding klaar. In de eerste twee weken maak je kennis met alle afdelingen en de diverse lopende projecten.
 • In de daaropvolgende periode zul je tijdens het uitvoeren van jouw werkzaamheden worden begeleid. De accountmanagers, stafleden en jouw teamleider helpen je bij het vertrouwd raken met de processen binnen Furore Conclusion.
 • We vinden het belangrijk dat je je als professional en mens kunt ontwikkelen en daar helpen we je graag een handje bij. Zo hebben we voor junioren en medioren een begeleidingsprogramma opgezet, met trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Wil je een specifieke (vakinhoudelijke) cursus volgen, dan is ook daar alle ruimte voor.
 • Als ondersteunende sales medewerker kun je doorgroeien in de rol van accountmanager. Het liefst geven we je deze plek binnen Furore, maar wellicht biedt zich binnen het Conclusion ecosysteem een vergelijkbare mogelijkheid aan.
 • De informele cultuur bij Furore Conclusion wordt gevormd door het ambitieuze karakter van onze collega’s, een fijne mix van starters en ervaren professionals en een man-vrouw verhouding van 57% - 43%.
 • Ook naast het werk is er voldoende te beleven. Een spelletjesavond op kantoor? Doen we! Sporten met collega’s? Wij dagen je uit!
Furore Young Professional Programma training Design Thinking 2023

Onze identiteit

Furore Conclusion werkt al 30 jaar als ICT-specialist in de gezondheidszorg en wetenschap. Onze opdrachtgevers zijn ziekenhuizen en onderzoeksfinanciers. Wij kennen de EPD’s in de Nederlandse markt en combineren technische kennis met kennis van zorgprocessen en wet- en regelgeving. Ons team bestaat uit 91 medewerkers die staan voor vakmanschap en plezier, met een focus op innovatieve oplossingen. Professionaliteit staat bij ons voorop, daarom blijven we onszelf ontwikkelen. Met flexibele werktijden zorgen we voor een goede werk-privébalans.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Tom Rooseboom, junior recruiter bij Furore
Heb je vragen?

Kijk verder

contact