.NET developer
Development en TechMedior, SeniorAmsterdam32 - 40 uur

.NET developer

Development en TechMedior, SeniorAmsterdam32 - 40 uur
Als .NET developer zorg je ervoor, met jouw team, dat alle processen op het IT-landschap zo vloeiend mogelijk draaien
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Veel aandacht voor jou als mens
Skills verbreden in onze gildes
Hecht team binnen een breed ecosysteem

Dit is waarom bedrijven hun IT aan ons toevertrouwen. Als .NET developer bij Conclusion Enablement heb jij de mindset van vernieuwing én mogelijkheden. Plus, de expertise waarmee je code schrijft op het hoogste niveau. Bij ons krijgt je alle ruimte om zelf jouw eigen carrière vorm te geven. En, natuurlijk mag je daarbij rekenen op onze ondersteuning­­.   
De ontwikkeling van applicaties en de infrastructuur (in de cloud) hebben wij bij Conclusion Enablement samengebracht binnen één organisatie. We werken met onze klanten in SAFe/Agile omgevingen. Zo versnellen we implementaties en zijn we voor organisaties als ProRail, Facilicom en Royal FloraHolland van grote meerwaarde.

Jouw verantwoordelijkheden lopen van concept tot implementatie en uiteindelijk het beheer. En natuurlijk ontwerp, ontwikkeling en testen van applicaties binnen complexe IT-omgevingen. Daarin zijn volop kansen om je creativiteit de ruimte te geven. Deze kansen grijp je en je hebt oog voor verbeteringen. Met je team onderzoek je hoe het anders, beter, kan. Ook neem je actief deel aan technische discussies en je bevordert kennisdeling.

Wij zien IT als business enabler. Als .NET developer zorg je ervoor, met jouw team, dat alle processen op het IT-landschap zo vloeiend mogelijk draaien. Je bouwt nieuwe applicaties en verbetert bestaande. Je werk is robuust en slim, en andere ontwikkelaars kunnen hierop voortbouwen. Je werkt volgens best practices, zowel van .NET als onze eigen. Je zoekt de samenwerking op met product owners, informatieconsultants en andere teamleden om technische vereisten te begrijpen en vertalen naar werkende oplossingen om zo business waarde te creëren.

Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

Dit neem je mee

  • Aantoonbare ervaring als .NET ontwikkelaar en een heldere visie op je vakgebied. Je bent voortdurend op de hoogte van nieuwe technologie en ontwikkelingen.
  • Wij zijn teamgericht en zien graag dat jij dat ook bent. We helpen elkaar, delen successen én wat misging, maar ook waarover we twijfels hebben.  
  • Je bent zelfstandig en ondernemend. We werken namelijk één dag in de week op kantoor en regelmatig op locatie bij klanten, de andere dagen bepalen we zelf waar we ons werk doen.
  • Bekendheid met Azure, AWS, C# .NET, ASP.NET MVC, .NET Core, ASP.NET Core of de ambitie je hierin te verdiepen.
  • Je hanteert SOLID-principes en kunt uitstekende unit-tests schrijven.
Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

Wat je van ons mag verwachten

  • Aandacht voor jou als persoon, zowel in je professionele ontwikkeling als je persoonlijk welzijn. Waarbij jij zelf aangeeft waaraan je behoefte hebt; dus maatwerktrainingen, maar ook interne sessies. En natuurlijk borrels en evenementen. Dit past bij onze mensgerichte cultuur.
  • Wist je al dat we kennis delen in gildes en jij daar ook lid van kan worden?
  • Een maandsalaris passend bij jouw niveau; onze salarisbandbreedtes zijn voor junior € 2.500 - € 3.200, medior € 2.800 - € 4.500 en senior € 3.800 - € 6.500.
  • Direct een vast contract en een flink pakket van arbeidsvoorwaarden, inclusief mobiliteitsregeling, thuiswerkvoorzieningen, aantrekkelijke pensioenregeling, bonus en meer.
  • De voordelen van een grote organisatie via ons Conclusion-ecosysteem (ca 2.600 medewerkers) en de ervaring van betrokken ondernemerschap binnen het zelfstandige bedrijf Conclusion Enablement (ca 450 medewerkers).
Contact opnemen

Onze identiteit

Conclusion Enablement is een specialist in de Nederlandse markt op het gebied van Development, Cloud, Workspace en Security services. Met ruim 450 applicatie- en Cloudspecialisten neemt Conclusion Enablement de verantwoordelijkheid voor het transformeren en beheren van applicaties en infrastructuren voor klanten zoals ProRail, Heijmans, Facilicom en natuurlijk Royal FloraHolland. Vanuit vakmanschap wordt gewerkt aan de optimale klantervaring waarbij het ontwerpen, (door)ontwikkelen en managen van bedrijfskritische systemen centraal staan. Dit vakmanschap komt ook terug in meervoudige partnerships met Microsoft en AWS.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Adam Taimount
Heb je vragen?

Adam Taimount

Corporate IT Recruiter

adam.taimount@conclusion.nl

+31 6 11 08 31 23

Kijk verder

contact