Mendix Developer
Development en TechMediorUtrecht32 - 40 uur

Mendix Developer

Development en TechMediorUtrecht32 - 40 uur
Wil jij ook vertrouwen voelen en vrijheid krijgen om het op jouw manier te doen? Bij ons werk je samen met andere specialisten aan betekenisvolle, innovatieve en impactvolle projecten.
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Samenwerken zit in jouw genen
Werken op jouw manier
Projecten die ertoe doen
Check dit, medior Mendix developer  Bij Conclusion Low Code Company krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het:
razendsnel ontwikkelen van slimme, innovatieve maatwerk applicaties waarmee we onze klanten een voorsprong geven ten opzichte van hun concurrenten.
meedenken met de klant en analyseren wat er nodig is: je ziet kansen en mogelijkheden.
Hoe dit er concreet uitziet?
Binnen een team van Mendix-specialisten waaronder een 2 tal Mendix MVP's werk je intensief samen aan verschillende projecten bij diverse klanten. Een mooi voorbeeld is de ontwikkeling van de FarmProfit App welke onderdeel is van het HealthyLife programma van Trouw Nutrition. Met behulp van dit programma worden melkveehouders uitgedaagd om op een proactieve manier de prestaties van hun melkveebedrijf duurzaam én winstgevend te verbeteren. “HealthyLife is een complete bedrijfsaanpak gericht op meer lactaties per melkkoe – en daarmee een kleinere ecologische voetafdruk- als uitgangspunt". 

Kortom, met elkaar realiseer je vernieuwde businessapplicaties die het onze klanten makkelijker maken en de werkzaamheden efficiënter inrichten. Jij weet dat de allerbeste applicaties met Mendix worden gemaakt en laat dat zien. Je werkt niet alleen op het kantoor in Utrecht, je gaat ook langs bij je opdrachtgevers veelal met je collega consultants. In gesprekken snap jij direct wat de klant wil en nodig heeft. Je analyseert, ontwerpt, modelleert en realiseert slimme technologische oplossingen. Kansen om bedrijfsprocessen nog verder te verbeteren, laat je niet ongenoemd. Zo maak je het verschil.
Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

Jij bent te herkennen aan je Mendix kennis en onstuitbare interesse in teamsport. Vinden mensen je een denker? Of juist een doener? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral onderzoekend en vernieuwend. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als medior Mendix developer heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder:
 • systemen en programma’s als Mendix, Java, Javascript, JSON en HTML5, CSS en XML
 • IT-software, architectuur, systeemintegratie en UX.
 • enige kennis van .NET, Java of andere programmeertaal is mooi meegenomen
 • IoT, RPA, Proces- Mining, BI, Big Data en AI
 • goede beheersing van de NL taal in woord en geschrift. 
 • Voor deze functie heb je minimaal een hbo-diploma richting Technische of Bedrijfskundige Informatica of een technische studie met IT-raakvlakken. Verder heb je;
 • 2 á 4 jaar ervaring in de informatietechnologie, waarvan minstens 2 jaar als Mendix-consultant, -developer of -engineer of een vergelijkbaar low code platform.
 • een certificaat voor Mendix Rapid en Mendix Intermediate.  
Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

In deze rol krijg je een contract voor 32uur of 40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als medior Mendix developer bieden we een contract voor onbepaalde tijd met daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband):
 • een salaris dat past bij je kennis en ervaring.
 • een leaseauto, telefoon en laptop.
 • 8 dagen in 2024 om naar eigen inzicht te gebruiken voor ontwikkeling, vrijwilligerswerk of innovatie.
 • een bonusregeling is part of the deal.
 • veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen.
 • flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
 • de mogelijkheid tot het opnemen van een workation.
 • een vergoeding voor het inrichten van een goede thuiswerkplek.
 • maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj in onze cloud bar op de 22e etage. 
 • wekelijks in onze cloud bar een moment om even te socializen met IT collega's uit het ecosysteem en je eigen business.
 • mogelijkheden om te sporten samen met collega’s.
 • dagelijks een verse biologische lunch.
 • een dartbord, voetbal - en tafeltennistafels om je tussen je werkzaamheden door even te ontspannen.
Contact opnemen

Onze identiteit

Bij Conclusion Low Code Company maken we met veel plezier toekomstbestendige maatwerkapplicaties met het ontwikkelplatform van Mendix. Zo vergoten we samen met onze klanten de slagkracht van hun organisatie. We werken in teams van vakmensen met verschillende expertises en achtergronden. We houden ervan om onze kennis te delen en helpen elkaar om beter te worden. We hebben langetermijnrelaties met onze klanten, zijn eerlijk over wat er technisch wel en niet kan en komen pro actief met passende oplossingen. Natuurlijk combineren we Mendix technologie steeds meer met AI, IoT en data om onze klanten een voorsprong te geven. Samenwerking met onze bredere expertise binnen ons Conclusion ecosysteem zorgt dat wij steeds voorop lopen. 

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Recruiter Conclusion Low Code Company
Heb je vragen?

Kijk verder

contact