Medior Strategisch Consultant
ConsultancyMediorUtrecht32 - 40 uur

Medior Strategisch Consultant

ConsultancyMediorUtrecht32 - 40 uur
In co-creatie aanzetten tot transformatie.
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Samenwerken zit in jouw genen
Projecten die ertoe doen
Werken op jouw manier
Tijd voor verandering, Strategisch Consultant. Bij Conclusion Consulting krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het:
 • In kaart brengen, beoordelen, vernieuwen en herontwerpen van strategie in samenwerking met het management van onze klant;
 • Maken van een vertaalslag van een bedrijfsstrategie naar een strategie in de digitale wereld;
 • Coördineren van implementatieprojecten;
 • Actief bouwen aan en onderhouden van waardevolle relaties binnen je netwerk;
 • Commerciële kansen signaleren en het werven van opdrachten voor jezelf en collega’s;
 • Een waardevolle bijdrage leveren aan onze voortdurende professionele groei en zichtbaarheid in de markt. 

Hoe dit er concreet uitziet?  
Gaat jouw hart sneller kloppen van (digitale) strategie? Ben je enthousiast over het werken in diverse vakgebieden? Beschik je over de vaardigheid om snel te schakelen tussen verschillende opdrachtgevers en ben je in staat makkelijk verbindingen te maken? Voel je je daarnaast zelfverzekerd genoeg om de uitdaging aan te gaan met het management van onze gewaardeerde klanten? Als Strategisch Consultant bij Conclusion Consulting verwezenlijk je strategische ambities van beursgenoteerde, internationale organisaties. 

Samen met de klant ontwikkel je tijdens scherpe, interactieve sessies de digitale strategie en neem je jouw verantwoordelijkheid bij implementatieprojecten. Ook verstevig je het bijbehorende leiderschap. Wij brengen de klant direct in beweging; vanuit de strategie naar concrete acties en besluiten, zonder onnodig lange analyses en rapportages. 

Je werkt vaak in teamverband aan projecten. Samen met je team daag je de traditionele wereld van strategieconsultants uit. In je rol als Strategisch Consultant heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Zo maak jij op jouw manier impact. Zo ben jij van betekenis. 

Ben je nieuwsgierig naar de projecten waar Conclusion Consulting aan werkt? Neem dan een kijkje op onze website voor onze klantcases en ontdek meer!
Vrouw bij scherm

Jouw vaardigheden

Jij bent te herkennen aan je creatieve aanpak, je persoonlijke benadering en je kraakheldere eigen visie.  
Natuurlijk haal je energie uit het adviseren van klanten en samenwerken met collega’s. Daarnaast ben je een consultant die door de bomen het bos blijft zien. Bovenal durf je jezelf te zijn. Verder heb je als Strategisch Consultant verstand van de volgende zaken:
 • Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van digitale transformaties;
 • Ervaring in adviseren en begeleiden van verandertrajecten;
 • Het zelfstandig analyseren van klantvragen en werken naar een concrete oplossing. Dat doe je methodisch, in samenwerking met de klant en altijd gericht op het toevoegen van waarde;
 • Het faciliteren van interactieve teamsessies. 
Verder heb je voor deze functie: 
 • Een afgerond hbo- of wo-opleiding in de richting van bijvoorbeeld bedrijfskunde, economie, organisatiepsychologie of change management;
 • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring, o.a. op het gebied van consultancy;
 • De skills om tot de kern te komen als het gaat om strategische vraagstukken bij grote, impactvolle organisaties;
 • Een creatieve aanpak, waarbij je eigen persoonlijke benadering cruciaal is;
 • De drang om je te ontwikkelen en een zelfverzekerde houding.
man bij scherm aan tafel

Wat krijg je van ons?

Binnen Conclusion Consulting kun je, afhankelijk van jouw ervaring, instappen op een van de vier niveaus: Consultant, Medior Consultant, Senior Consultant en Principal Consultant. Wij houden van transparantie: de salarisbandbreedte voor deze functie van Medior Consultant is € 3.542 tot € 5.054 (afhankelijk van je kennis en ervaring). Als blijk van ons commitment bieden we je een contract aan voor onbepaalde tijd. Daarnaast ontvang je een elektrische leaseauto of een flexbudget die je op een groene en verantwoorde manier mag inzetten.

Verder kun je erop rekenen dat alle basiszaken perfect geregeld zijn. Denk aan een goede lunch, een snelle laptop, telefoon, 26 vakantiedagen en een prima pensioenregeling. En niet te vergeten onze bonusregeling. Maar dat is nog lang niet alles! Wat ons écht onderscheidt is onze manier van werken:
 • Je mag volledig jezelf zijn en hoeft niet te voldoen aan een bepaald imago of stereotype. We zien je graag zoals je bent;
 • De kans om te werken aan jouw persoonlijke kwaliteiten, groeipotentie en vakkennis bij onze eigen Academy;
 • Je bepaalt grotendeels zelf waar en wanneer je werkt. Wij geloven in een goede werk-privé balans dus helpen we je om je thuiswerkplek goed en verantwoord in te richten;
 • Je kunt veel leuke activiteiten ondernemen met collega’s. Zo hebben we wekelijkse borrels, een jaarlijkse wintersportvakantie en regelmatig andere (sportieve, interessante, leerzame) evenementen.
Bij Conclusion Consulting nemen we onze verantwoordelijkheid voor milieu en maatschappij. Met concrete initiatieven dragen wij bij aan ‘Ongelijkheid verminderen’ (SDG 10) en ‘Klimaatactie’ (SDG 13). Lees meer.
man en vrouw aan tafel

Onze identiteit

Wij zijn Conclusion Consulting, één van de 25+ expertbedrijven binnen het Conclusion ecosysteem. Onze 85+ collega’s zetten samen hun ambitie en talent in om van betekenis te zijn voor klanten. Dit zijn Business Consultants met jarenlange ervaring in digitale strategie, prestatieverbetering, leiderschapsontwikkeling, verandermanagement en duurzaamheid. En allemaal hebben ze hetzelfde doel: samen instaan voor het succes van onze klanten door het mensgericht toepassen van change, business en digitale expertise. Deze consultancy-club van daadkrachtige, leergierige - en soms een tikje eigenwijze - professionals vormt een hecht team met als motto: ‘Better together’. Dit komt terug in onze kernwaarden: mensgericht, inspirerend, eigenaarschap, ruimte en vertrouwen, elke dag beter en balans tussen vandaag en morgen.

Iris Pitar recruiter Conclusion
Heb je vragen?

Iris Pitar

Senior recruiter

ipitar@conclusion.nl

+31 6 - 22 88 39 58

Kijk verder

contact