Junior EPD consultant
ConsultancyTrainee, JuniorAmsterdam40 uur

Junior EPD consultant

ConsultancyTrainee, JuniorAmsterdam40 uur
Maak impact in de digitale gezondheidszorg als Junior EPD Consultant bij Furore Conclusion.
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Innovatieve EPD-projecten, grensverleggende leerervaringen.
Professionele begeleiding, persoonlijke ontwikkelingskansen.
Impact op zorgprocessen, bijdragen aan een verbeterde zorg.

Bij Furore Conclusion doorloop je een Traineeship, waarbij je dicht bij de operationele zorg staat en vanaf het begin zorgverleners ondersteunt met ICT. Werk dat ertoe doet, zoals het;

 • nauw betrokken zijn bij het inrichten, uitbreiden en optimaliseren van een elektronisch patiëntendossier (EPD) vanuit je expert rol als applicatiespecialist.  
 • in kaart brengen van processen, het inrichten van het EPD tot het uitvoeren van testen en ontwikkelen van opleidingsmateriaal.
 • advies en begeleiding geven aan de klant.

Hoe dit er concreet uitziet?

Jouw carrière begint met een opleidingstraject. Hier staat het elektronische patiëntendossier (EPD) centraal en word je opgeleid in één van de twee grootste EPD's in Nederland. Ook leer je hoe je zowel lopende als nieuwe implementatietrajecten begeleidt. Die implementaties maak je van dichtbij mee bij een van onze opdrachtgevers (ziekenhuizen). Daar neem je de beheer werkzaamheden in de beheerorganisatie van het EPD over. Daarnaast krijg je ook training in consultancy vaardigheden en hebben we hiervoor een Young Professional Programma ontwikkeld. 


Jij laat jouw vaardigheden zien als applicatiespecialist, met als specialisatie de werkprocessen, bij het optimaliseren en inrichten van het EPD. Het doel is om de administratieve last voor zorgprofessionals zoveel mogelijk te beperken. Van het triëren en oplossen van meldingen op het bestaande EPD tot het meewerken aan optimalisatie projecten. Kortom, diverse werkzaamheden bij de klant en een mooi begin om je vaardigheden als consultant verder te ontwikkelen. Zo ben jij van betekenis. Nieuwsgierig naar de persoonlijke ervaringen van een trainee bij Furore Conclusion? In dit artikel over onze traineeships vertelt EPD consultant Cilia je meer over haar ervaringen, met aanvullingen door de HR-adviseur en afdelingsmanager.  

 

De EPD consultants binnen Furore Conclusion vormen een groep enthousiaste medewerkers die zelfstandig op projectbasis bij verschillende klanten werken.

Zo werkt EPD consultant Roy inmiddels meer dan drie jaar bij Furore Conclusion en vindt in zijn werk precies waar hij als pas afgestudeerde zorg-ICT’er naar op zoek was: uitdaging en urgentie. Lees zijn verhaal hier.


Als Junior EPD consultant doorloop je als Trainee een opleidingstraject waarin je begeleid wordt door een Senior EPD consultant. De opleiding bestaat uit of een training on the job, of een training, waarvan een gedeelte kan plaatsvinden in Amerika, en officiële certificering van één of meerdere Epic modules. Benieuwd naar het proces van deze certificeringen? Onze collega's Manon en Rosan behaalden onlangs verschillende Epic certificeringen en vertellen je er hier meer over.

Furore Software Engineering workshopdag zomer 2023

Jouw vaardigheden

Jij bent te herkennen aan je affiniteit met de zorg, een grote nieuwsgierigheid naar ICT en je kritische kijk op zaken. Je schrikt niet van een puzzel waarbij je je analytisch vermogen moet aanspreken. Vinden mensen je recht door zee? Of juist terughoudend? Mag allebei, want verschil moet er zijn.


Je bent vooral kwaliteit- en servicegericht, zelfstandig, gestructureerd en ontzettend leergierig. Je kan goed samenwerken, je bent een teamspeler. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral ook lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als Junior EPD consultant heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder:

 • kennis van de Cure en/of Care markt.
 • kennis van Windows en MS Office producten.
 • stevige communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Voor deze functie heb je een hbo- en/of wo-diploma. Aangevuld met een gezonde dosis reisbereidheid. 

Furore Conclusion collega's Myra en Sophie

Wat krijg je van ons?

In deze rol krijg je een contract voor 32-40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als (trainee) Junior EPD Consultant bieden we daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband):

 • Een salaris dat past bij je kennis en ervaring (€ 2750 - € 3000);
 • De mogelijkheid om midden in de ziekenhuisprocessen te staan tijdens de implementaties en optimalisaties. Hier krijg jij de kans om je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te brengen;
 • Een opleidingstraject tot EPD-specialist, met intensieve begeleiding door een mentor/teamleider;
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden;
 • Een vergoeding van € 1.000,- voor het inrichten van jouw thuiswerkplek, waarmee je een bureau, stoel, beeldscherm, headset etc. kunt aanschaffen. Je krijgt een telefoon en laptop in bruikleen;
 • Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer een vakantietoeslag van 8% en een pensioenregeling. Zijn we samen succesvol, dan staat daar een collectieve winstdeling tegenover;
 • Voor onze collega’s zijn er veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen, waaronder een ontwikkelprogramma voor medioren en teamleidersprogramma;
 • Naast de aandacht voor het werk hebben we ook aandacht voor elkaar; zo doen we graag sportieve activiteiten, organiseren we spelletjesmiddagen en kun je gebruikmaken van onze stoelmasseur en een persoonlijke coach;
 • Voor woon-werkverkeer is er een Businesscard of een reiskostenvergoeding beschikbaar;
 • Op kantoor kun je dagelijks van een uitgebreide, biologische lunch genieten. Voor de lunch vragen we een kleine bijdrage.
Furore Young Professional Programma training Design Thinking 2023

Onze identiteit

Furore Conclusion werkt al 30 jaar als ICT-specialist in de gezondheidszorg en wetenschap. Onze opdrachtgevers zijn ziekenhuizen en onderzoeksfinanciers. Wij kennen de EPD’s in de Nederlandse markt en combineren technische kennis met kennis van zorgprocessen en wet- en regelgeving. Ons team bestaat uit 91 medewerkers die staan voor vakmanschap en plezier, met een focus op innovatieve oplossingen. Professionaliteit staat bij ons voorop, daarom blijven we onszelf ontwikkelen. Met flexibele werktijden zorgen we voor een goede werk-privébalans.

Tom Rooseboom, junior recruiter bij Furore
Heb je vragen?

Kijk verder

contact