HR Consultant AFAS
ConsultancyMedior, SeniorUtrecht40 uur

HR Consultant AFAS

ConsultancyMedior, SeniorUtrecht40 uur
Hoe mooi is dat als jij onderdeel bent van het succes! Wij van Conclusion AFAS Solutions staan graag naast onze klanten en willen een volwaardige sparringpartner zijn. Ben jij iemand die graag meedenkt met anderen, verschillende invalshoeken bespreekt
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Samenwerken zit in jouw genen
Werken op jouw manier
Projecten die ertoe doen

Hoe gaat je nieuwe functie eruitzien?

Je gaat aan de slag voor verschillende klanten waar je processen gaat inrichten of optimaliseren. Bij de ene klant onderzoek je wat er nodig is om bijvoorbeeld het indiensttredings-proces te optimaliseren, bij een andere klant ondersteun je bij de implementatie van AFAS of ga je aan de slag om competentiemanagement naar een hoger niveau te tillen op het gebied van inrichting.


Elke vraag die je krijgt neem je serieus en ga je door middel van jouw expertise en analytisch vermogen de klant voorzien van een oplossing op maat met de AFAS-software binnen de diverse HR-processen. 


Het team waar jij mee gaat samenwerken bedient verschillende organisaties vanuit diverse branches, met ieder zijn of haar eigen HR-processen. Je beschikt over geupdate kennis van de huidige wet en regelgeving en volgt de ontwikkelingen op de voet. Je weet dit te vertalen naar oplossingen en het beste advies voor de klant. Het ene moment ondersteun je bij de processen rond om het inwerken en onboarden en het andere moment verzin je een oplossing voor het uitgeven van assets en bedrijfskleding. Dit maakt het werk als HR Consultant veelzijdig.


Op deze manier zorg jij ervoor dat de bedrijfsprocessen optimaal gebruikt kunnen worden en word jij gezien als de AFAS Expert!

Office life foto 2022

Jouw vaardigheden

 • Je beschikt over HBO of WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van HR/Payroll;
 • Je beschikt over kennis van de software van AFAS;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met conversies;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met Connectoren;
 • Je bent communicatief vaardig, analytisch en dienstverlenend;
 • Als teamlid hopen we dat je van een dolletje houdt en gezelligheid.  
Office life foto 2022

Wat krijg je van ons?

 • Wij bieden je een vast contract aan van 32 – 40 uur per week;
 • Een goed salaris op basis van je kennis en ervaring;
 • Een leuke bonusregeling is a part of the deal;
 • Lease auto, telefoon en laptop;
 • Veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen. Je gaat onder meer voor de AFAS-certificeringen;
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
CAS office live 2022

Onze identiteit

Conclusion AFAS Solutions biedt unieke dienstverlening op het gebied van AFAS-software. Want wij hebben niet alleen kennis van Profit, Insite en Outsite in huis, wij weten die kennis te combineren met de expertise uit ons ecosysteem. En dat geeft een extra dimensie aan ons werk. Wij zijn een werkmaatschappij van Conclusion, de meest veelzijdige werkgever van Nederland. Bij ons ontwikkel je jezelf zowel in de diepte als in de breedte, met de mooiste opdrachten binnen ons vakgebied.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Iris Redegeld, recruiter bij Conclusion AFAS Solutions
Heb je vragen?

Iris Redegeld

Conclusion AFAS Solutions

iris.redegeld@conclusion.nl

+31 6 51 87 04 43

Kijk verder

contact