Frontend Developer (React)
Development en TechMedior, SeniorAmsterdam32 - 40 uur

Frontend Developer (React)

Development en TechMedior, SeniorAmsterdam32 - 40 uur
Als Front-end developer zorg je ervoor, met jouw team, dat alle processen op het IT-landschap zo vloeiend mogelijk draaien
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Veel aandacht voor jou als mens
Skills verbreden in onze gildes
Hecht team binnen een breed ecosysteem

Als jij bij ons werkt heb je invloed op welke tools jouw team gebruikt om de klantvraag zo goed mogelijk te beantwoorden. In een open, toegankelijke en relaxte omgeving draag jij als breed inzetbare Frontend Developer bij aan het realiseren van een nieuw platform en innovatieve oplossingen waarmee development teams hun dagelijkse zaken kunnen optimaliseren.


Hoe dit er concreet uitziet?
Stabiliteit, continuïteit en cutting edge technologie. Vanuit deze drie uitgangspunten begeleiden wij onze klanten op weg naar een futureproof applicatielandschap. Het resultaat: een IT-omgeving die de business borgt, versterkt en aanjaagt. Wij ondersteunen klanten van A tot Z: van applicatie discovery, architectuur, applicatie rationalisatie en consolidatie, tot het volledig cloud native maken van de applicatie suite en doen dat voor vrijwel alle technologieën.
 
Wie de kracht van slimme IT koppelt aan strategie en businessdoelen, oogst succes. Maar wat als het applicatielandschap verouderd, versnipperd en ondoorzichtig is? Hierin helpt Conclusion Enablement o.a. partijen als Royal FloraHolland, NS en Albert Heijn naar: 

 • Het ontwikkelen van up-to-date ontwikkelplatforms, bijvoorbeeld in Cloud Native of Cloud Ready; 
 • Applicatietransformatie van bedrijfskritische applicaties; 
 • Systemen die 24/7 up-to-date zijn en blijven. Met onze DevOps en Agile-teams geven we support vanuit ons Enablement & Innovation-team. Hier zitten de specialisten die ervoor zorgen dat we altijd op de N-1 status kunnen opereren. Zo werken wij aan continuous integration, continuous development en continuous deployment. 

Sinds het najaar van 2017 zijn wij o.a. verantwoordelijk voor de modernisering en het beheer van het IT landschap bij verschillende organisaties. Bij één van de complexe high availability omgeving is het onze ambitie te bouwen aan een managed services omgeving met de overgang van alle 300 applicaties van on premise naar de Cloud. Door dit ‘partnership voor life’ kan de organisatie zich voor 100% richten op haar core business.

Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

​​​Jij bent te herkennen aan je zelfstandigheid en je gevoel voor oorzaak en gevolg. Vinden mensen je extravert? Of juist introvert? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral creatief, dienstverlenend en klantgericht. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen. Alhoewel, als frontend developer heb je natuurlijk verstand van zaken, waaronder: 

 • Minimaal 3 jaar (bij voorkeur zoveel als mogelijk) aantoonbare ervaring in de rol van frontend developer;
 • Ervaring met cloud technologien en CI/CD zou fijn zijn, maar ook als dit niet zo is gaan wij graag het gesprek met je aan;
 • Ervaring met PWA, mobile en implementatie van push notifications voor Android en Apple;
 • IJzersterke communicatieve en sociaalvaardige skills;
 • Een flinke dosis ambitie en creativiteit;
 • Een heldere visie op jouw vakgebied, die jij vanzelfsprekend deelt met jouw collega’s en de opdrachtgever. Nieuwe technologie en ontwikkelingen houd je scherp in de gaten.
Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

In deze rol krijg je een contract voor minimaal 32-uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als frontend developer en enabler bieden we daar bovenop (op basis van een fulltime dienstverband): 

 • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring; 
 • 26 vakantiedagen; 
 • Pensioenregeling; 
 • Bonusregeling; 
 • Vast contract bij aanvang; 
 • Leaseauto of mobiliteitsbudget; 
 • Telefoon en laptop; 
 • Veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen; 
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden. 
Contact opnemen

Onze identiteit

Conclusion Enablement is een specialist in de Nederlandse markt op het gebied van Development, Cloud, Workspace en Security services. Met ruim 450 applicatie- en Cloudspecialisten neemt Conclusion Enablement de verantwoordelijkheid voor het transformeren en beheren van applicaties en infrastructuren voor klanten zoals ProRail, Heijmans, Facilicom en natuurlijk Royal FloraHolland. Vanuit vakmanschap wordt gewerkt aan de optimale klantervaring waarbij het ontwerpen, (door)ontwikkelen en managen van bedrijfskritische systemen centraal staan. Dit vakmanschap komt ook terug in meervoudige partnerships met Microsoft en AWS.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Adam Taimount
Heb je vragen?

Adam Taimount

Corporate IT Recruiter

adam.taimount@conclusion.nl

+31 6 11 08 31 23

Kijk verder

contact