Financial Controller
Staf en CommercieelSeniorUtrecht40 uur

Financial Controller

Staf en CommercieelSeniorUtrecht40 uur
Als Financial Controller ben jij continu op zoek naar verbetering van processen, efficiency en draag jij graag bij aan de verdere groei en professionalisering van onze Finance Afdeling
Vrouw aan het werk
Wij waarderen verschil want onze diversiteit maakt ons sterk
Ruimte om fouten te maken, want daar leren wij van
Durven buiten de lijntjes te kleuren

Over deze vacature


Als Financial Controller ben jij continu op zoek naar verbetering van processen, efficiency en draag jij graag bij aan de verdere groei en professionalisering van onze Finance Afdeling. Herken jij jezelf hierin en heb je ook een sterke ambitie om te groeien in verantwoordelijkheden om een volgende stap te kunnen maken? Dan werken wij graag samen met jou aan een mooie carrière.


 • Jij krijgt de verantwoordelijkheid voor alle accounting activiteiten van ons bedrijf (Crediteuren, debiteuren, bank, grootboek, BTW aangifte etc.).
 • Je werkt samen met de manager Finance & HR en ondersteunt de organisatie bij planning- en control werkzaamheden, zoals het mede-opstellen van de jaarbegroting, onderhouden en bewaken van budgetten.
 • Ook komen je analytische skills van pas omdat je de financiële resultaten rapporteert aan het MT en afdelingen binnen de groep.
 • Hierbij komen je business control skills ook van pas en adviseer jij over mogelijkheden tot resultaatverbetering, optimalisaties en noodzakelijke bijsturing van de huidige business operatie.
 • Ook heb je oog voor jr. collega’s en biedt coaching en ondersteuning waar nodig.

Al met al, jij zorgt dat het Finance fundament staat en op orde wordt gehouden.


Hoe dit er concreet uitziet?


Als Financial Controller heb jij een cruciale rol binnen onze organisatie (Conclusion MBS) en ook een belangrijke rol richting de groep (Conclusion). Zo draag jij verantwoordelijkheid voor alle accounting activiteiten binnen Conclusion MBS. Hiertoe behoort onder andere dat jij je bezig houdt met de samenstelling van maand- en kwartaalrapportages, de forecast cyclus en de cashflow planning. Uiteraard draag je ook zorg voor de juiste documentatie hiervan.


In jouw rol werk je nauw samen met de manager Finance & HR en ondersteun je de organisatie bij planning- en control werkzaamheden, zoals het mede-opstellen van de jaarbegroting, onderhouden en bewaken van budgetten. Ook werk je mee aan het genereren en interpreteren van stuurinformatie. Je analyseert en rapporteert over de financiële resultaten en ben bezig met business control activiteiten zoals het adviseren over mogelijkheden tot resultaatverbetering of noodzakelijke bijsturing. Hierbij neem je initiatief om verbeteringen projectmatig te implementeren.


Jouw analytische skills en conceptueel denkvermogen met tegelijkertijd een pragmatische insteek komen dan ook goed van pas. 


Kortom, als Financial Controller krijg je bij Conclusion MBS echt de ruimte om bij te kunnen dragen aan de verdere groei en professionalisering van onze Finance afdeling als ook van jezelf. Je wordt hierbij ondersteunt door een coach en krijgt toegang tot een scala aan opleidingsmogelijkheden die jouw en ons helpen verder te groeien.

Jouw vaardigheden

Jouw vaardigheden

Als Financieel specialist heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring, liefst in middelgrote organisatie (ervaring bij een consultancy bedrijf is een pré). Ook heb je de volgende vaardigheden:


 • Een goede en enthousiaste communicator die erin slaagt om cijfers te laten spreken voor non-financials en hen te adviseren.
 • Je bent klantgericht (intern/extern) en empathisch, een echte meedenker.
 • Waar nodig neem je zelf het initiatief, waar mogelijk ben je in staat om taken te delegeren zonder het overzicht te verliezen.
 • Je hebt affiniteit met projectmanagement en ervaring in verbetertrajecten;
 • Kennis van werken met ERP systemen & BI-tooling (ervaring met Microsoft Dynamics/AX en Power BI een pre).
Dit krijg je van ons

Wat krijg je van ons?

Wat krijg je van ons?


In deze rol krijg je een contract voor 32 tot 40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Financial Controller:


 • Een FT salaris tussen de 5.000 - 6.500 per maand, afhankelijk van jouw skills.
 • De vrijheid om je eigen agenda in te delen;
 • Een leuk team, internationale setting en persoonlijke coaching om je verder te helpen in je ontwikkeling;
 • 28 vrije dagen per jaar (bij fulltime);
 • Doorgroeimogelijkheden en alle ruimte om je kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen.
Onze identiteit

Onze identiteit

Conclusion MBS (Microsoft Business Solutions) helpt organisaties bij succesvolle businesstransformaties. Als implementatiepartner van Microsoft Dynamics 365 brengen we mens, proces en technologie bij elkaar. De focus ligt op het implementeren van ERP- en CRM-applicaties van Dynamics 365. 
Ook biedt Conclusion MBS managed services en licentie- en subscriptiemodellen. Wij bedienen bedrijven in retail, wholesale, productie, professional services en de publieke sector. Onze werkwijze typeert zich door een hoge mate van betrokkenheid. Door onze kritische blik zijn we dé partner voor bedrijven die hun businesstransformatie willen versnellen. Bij Conclusion MBS werken ruim honderd enthousiaste professionals met diepgaande kennis van Dynamics 365.

Johannes Willems portretfoto | Conclusion MBS
Heb je vragen?

Johannes Willems

Corporate Recruiter

johannes.willems@conclusion.nl

+31 6 16 21 47 88

Kijk verder

contact