Contract Manager
ConsultancySeniorUtrecht40 uur

Contract Manager

ConsultancySeniorUtrecht40 uur
Even opletten Contract Manager. Bij Conclusion Mission Critical krijg je een baan met inhoud.
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Werk met echte impact op NL (24/7)
Leg het fundament voor een zakelijke relatie
Beheer de levenscyclus van contracten in complexe omgevingen

Even opletten Contract Manager. Bij Conclusion Mission Critical krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het; 

 • Het ontzorgen van onze maatschappijkritische klanten zodat de continuïteit van hun business 24/7 gegarandeerd is.  
 • Het neerzetten van het fundament voor de zakelijke relaties van Conclusion Mission Critical. 
 • Het optimaliseren van de contracten door klantwens, levering en contractuele vastlegging in één lijn met elkaar te brengen. 
 • Het aansturen van derde partijen, zodat deze partijen de gemaakte contractafspraken nakomen en de samenwerking soepel verloopt. 


Hoe ziet dit er concreet uit?  

In de snel evoluerende wereld van IT vormt de rol van Contract Manager bij Conclusion Mission Critical een essentiële schakel tussen strategie en uitvoering. Als Contract Manager ben jij verantwoordelijk voor opbouwen van succesvolle relaties, waarbij je niet alleen de belangen van onze organisatie behartigt, maar ook zorgt voor een naadloze samenwerking met klanten en leveranciers. 

Jouw dagen zijn gewijd aan het beheren van de levenscyclus van contracten. Je navigeert behendig door juridische nuances en operationele vereisten om ervoor te zorgen dat elk detail in overeenstemming is met de bedrijfsdoelstellingen. Het opstellen, wijzigen en beheren van contracten is een kunst die jij beheerst. 

Als Contract Manager maak je onderdeel uit van het regie team en ben je medeverantwoordelijk voor de juiste klant- en contractbesturing. Je analyseert contractvoorwaarden grondig en implementeert proactief maatregelen om risico's te minimaliseren. Geschillen zijn voor jou uitdagingen om creatieve en pragmatische oplossingen te vinden, altijd met het behoud van de zakelijke relatie in gedachten. Je fungeert als een centraal aanspreekpunt voor contract gerelateerde aangelegenheden en weet deze effectief op te lossen door samen te werken met diverse belanghebbenden. 

Kortom, als Contract Manager bij Conclusion Mission Critical ben je niet slechts een bewaker van contracten, maar iemand die het fundamenten legt voor succesvolle zakelijke samenwerkingen. Ben jij klaar om je vaardigheden en expertise toe te passen in een omgeving die impact heeft op Nederland? We verwelkomen jouw sollicitatie om deel uit te maken van ons dynamische team. 

Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

 • Je hebt ervaring in het beheren van de volledige levenscyclus van contracten, inclusief opstellen, onderhandelen, wijzigingen beheren en de uiteindelijke beëindiging. 
 • Je hebt ervaring in het zorgvuldig analyseren van contractuele voorwaarden en ervoor zorgen dat alle partijen zich aan de overeenkomst houden. 
 • Je hebt uitstekende onderhandelingsvaardigheden en begrip van juridische terminologie. 
 • Je hebt ervaring met het identificeren en beheren van risico's in contracten en proactief maatregelen nemen om deze te verminderen. 
 • Je bent in het bezit van uitstekende communicatieve vaardigheden om effectief te werken met diverse belanghebbenden. 
 • Je hebt ervaring in het fungeren als belangrijk aanspreekpunt voor contract gerelateerde vragen en geschillen, en deze oplossen in samenwerking met relevante belanghebbenden. 
 • Je hebt ervaring in het evalueren van de prestaties van contracten en het implementeren van verbeteringen om de operationele efficiëntie te vergroten. 
 • Je hebt ervaring in het samenwerken met interne afdelingen, waaronder juridische, inkoop en IT, om ervoor te zorgen dat contracten in lijn zijn met bedrijfsdoelstellingen. 
 • Je beschikt over minimaal hbo werk- en/of -denkniveau. 
 • Kennis van IT-contracten en -diensten is een belangrijke vereiste. 
 • Kennis van CATS CM is een sterke pré. 
Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

 • Een salaris dat past bij je kennis en ervaring.  
 • Een bonusregeling.  
 • Direct een vast contract.  
 • Een leaseauto, telefoon en laptop.  
 • Veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen. 
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.  
Contact opnemen

Onze identiteit

Als Conclusion Mission Critical zijn we de IT-dienstverlener die de kritische processen van prominente bedrijven in Nederland ondersteunen, zodat deze altijd beschikbaar, wendbaar en weerbaar zijn. We werken in het hart van onze maatschappij, waar downtime van de kritische processen geen optie is (denk aan reizigersinformatie en stroomvoorziening). We ontwerpen, implementeren, beheren en innoveren. 
Dit doen we 24/7 met een gezellige mix van 200 collega’s in Amsterdam en Utrecht. We vinden het belangrijk dat je ongedwongen jezelf kunt zijn bij ons. Ben je extravert of juist niet? Houd je van scheurende rockballads, of ben je meer van klassieke muziek? Welkom! Wat onze collega’s allemaal gemeen hebben? We zijn transparant, behulpzaam, sociaal, deskundig en trots. 

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Marcus van Gulik, recruiter bij Conclusion Mission Critical
Heb je vragen?

Kijk verder

contact