Cloud Workspace Consultant - Microsoft Office 365
WorkspaceSeniorUtrecht40 uur

Cloud Workspace Consultant - Microsoft Office 365

WorkspaceSeniorUtrecht40 uur
Met jouw werk als Cloud Workspace Consultant bij Conclusion Enablement draag je bij aan goed functionerende workspaces van grote Nederlandse organisaties.
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Een zelfstandige rol met impact
Veel aandacht voor jou als mens
Focus op resultaten vanuit visie
Door de digitale transformatie is de werkomgeving de komende jaren steeds nadrukkelijker de succesfactor. We zijn inmiddels gewend om altijd verbonden te zijn en continu informatie online te delen. Het is tijd om de werkplek hierop aan te passen. Wil jij bouwen aan een Cloud Workspace waarbij de eindgebruiker centraal staat en we ons richten op het veilig ontsluiten van applicaties en data naar deze eindgebruiker? Werk jij graag in teamverband aan innovatieve oplossingen en durf jij buiten de lijntjes te kleuren. 

In een Mobile First, Cloud First wereld weet jij de beste oplossingen te vinden voor onze klanten. Als het gaat om advies, design, implementatie en innovatie ben jij aan zet. Je houdt je bezig met de laatste technieken en ontwikkelingen op het gebied van de Cloud Workspace. Microsoftproducten zoals de Microsoft Office 365 suite (Exchange Online, Skype for Business Online, OneDrive), Azure AD en Windows 10 kennen geen geheimen voor je. Binnen de Cloud Workspace Squad ben jij een teamplayer en zijn kennisontwikkeling en kennisdeling vanzelfsprekend. Binnen dit team worden klantvragen opgepakt en werk je op basis van Continuous Innovation aan het doorontwikkelen van de Cloud Workspace services.
Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

 • Een afgeronde MBO of HBO opleiding.
 • Diepgaande kennis van alle onderdelen van de Microsoft Office 365 suite en de Office 365 componenten.
 • Brede ervaring met migraties van Exchange, Skype for Business, Files Services naar Office 365.
 • Ervaring met gerelateerde producten zoals Azure AD Connect, ADFS en Intune.
 • Algemene kennis van Azure (IaaS / PaaS) en van EMS en Windows 10.
 • De nodige ervaring in het bedenken van technische oplossingen. Maar ook in het opstellen en uitvoeren van ontwerpen.
 • Een ijzersterke combinatie van sterke communicatieve skills en een haarscherp analytisch vermogen.
 • Stress komt niet in jouw woordenboek voor. Jij denkt vooral in oplossingen en hebt een pragmatische kijk op zaken.
Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

 • Direct een vast contract met moderne arbeidsvoorwaarden die horen bij het nieuw werken, inclusief mobiliteitsregeling, thuiswerkvoorzieningen, aantrekkelijke pensioenregeling met een grote bijdrage vanuit ons als werkgever, bonus en meer.
 • De voordelen van een grote organisatie via ons Conclusion-ecosysteem (ca 2.600 medewerkers) en de ervaring van betrokken ondernemerschap binnen het zelfstandige bedrijf Conclusion Enablement (ca 450 medewerkers).
 • Een maandsalaris passend bij jouw niveau.
 • Werken in een enthousiast team van specialisten vanuit een visie en met een agile mindset.
 • Veel vrijheid om zelf vorm te geven aan jouw functie.
 • Aandacht voor jou als persoon, zowel in je professionele ontwikkeling als je persoonlijk welzijn. Waarbij jij zelf aangeeft waaraan je behoefte hebt; dus maatwerktrainingen, maar ook interne sessies. En natuurlijk borrels en evenementen. Dit past bij onze mensgerichte cultuur.
Contact opnemen

Onze identiteit

Conclusion Enablement is een specialist in de Nederlandse markt op het gebied van Development, Cloud, Workspace en Security services. Met ruim 450 applicatie- en Cloudspecialisten neemt Conclusion Enablement de verantwoordelijkheid voor het transformeren en beheren van applicaties en infrastructuren voor klanten zoals ProRail, Heijmans, Facilicom en natuurlijk Royal FloraHolland. Vanuit vakmanschap wordt gewerkt aan de optimale klantervaring waarbij het ontwerpen, (door)ontwikkelen en managen van bedrijfskritische systemen centraal staan. Dit vakmanschap komt ook terug in meervoudige partnerships met Microsoft en AWS.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Corporate IT recruiter bij Conclusion Enablement
Heb je vragen?

Diego van der Bijl

Conclusion Enablement

diego.van.der.bijl@conclusion.nl

+31 6 18 52 56 32

Kijk verder

contact