Azure Cloud Engineer
Development en TechMedior, SeniorUtrecht, Amsterdam40 uur

Azure Cloud Engineer

Development en TechMedior, SeniorUtrecht, Amsterdam40 uur
Build it, run it, own it. Dat is de mindset van waaruit wij werken. Bij ons werk je samen met andere specialisten aan betekenisvolle, innovatieve en impactvolle projecten.
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Een zelfstandige positie met impact
Veel aandacht voor jou
Groeien in multidisciplinaire teams

Met jouw werk als Azure cloud engineer bij Conclusion Enablement draag je bij aan goed functionerende IT-landschappen van grote Nederlandse organisaties. Bij ons is alles aanwezig voor jouw professionele én persoonlijke groei: de IT-opdrachten met complexe uitdagingen; de multidisciplinaire teams waarin kennis samenkomt en we van elkaar leren; de trainingen en opleidingen om bij te blijven bij alle relevante ontwikkelingen, vakinhoudelijk en persoonlijk. Onze dienstverlening voor cloud infrastructuur en de ontwikkeling van applicaties hebben wij samengebracht. Zo versnellen we digitale transformatie.

Build it, run it, own it. Dat is de mindset van waaruit wij werken. Je implementeert en onderhoudt architectuur design. Je ziet het zitten inzetbaar te zijn voor een divers klantportfolio of je juist te verbinden aan één IT-partnerschap? Incidenten los je accuraat op. Waar mogelijk automatiseer je jouw werk. Ook ben je verantwoordelijk voor het onboarden van de nieuwste applicaties op de PaaS-laag van Azure. Bij jouw deelname aan PoC’s en pilots stel je de juiste vragen en je houdt documentatie bij. Voor organisaties die hun IT aan ons hebben toevertrouwd, ben jij de Azure cloud specialist op wie zij kunnen bouwen.

Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

Belangrijker dan een papiertje, vinden we jouw hands-on ervaring.

 • Aantoonbare ervaring als Azure cloud engineer en een heldere visie op je vakgebied. Je bent voortdurend op de hoogte van relevante Microsoft-technologie en ontwikkelingen.
 • Je vindt goed je weg met laaS, Paas, app services, ARM-templates, Terraform, Pipelines.
 • Je hebt ervaring met het schrijven en onderhouden van automation code en Infrastructure as Code.
 • Kennis van één of meer scripting/programmeertalen zoals PowerShell en Azure CLI.
 • Heb je ook ervaring met Azure Compute, Networking & Identity, Azure DevOps, Azure Automation en Azure Monitor, dan is dat mooi meegenomen.
 • Wij zijn teamgericht en zien graag dat jij dat ook bent. We helpen elkaar, delen successen én wat misging om van te leren, maar ook waarover we twijfels hebben.
 • Een instelling gericht op vernieuwing en verbetering, zowel voor jouw eigen ontwikkeling als voor werk dat je aflevert.
Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

 • Aandacht voor jou als persoon, zowel in je professionele ontwikkeling als je persoonlijk welzijn. Waarbij jij zelf aangeeft waaraan je behoefte hebt; dus maatwerktrainingen, maar ook interne sessies. En natuurlijk borrels en evenementen. Dit past bij onze mensgerichte cultuur.
 • Een maandsalaris passend bij jouw niveau; onze salarisbandbreedtes zijn voor medior € 4.000 - €5.200 en senior € 5.200 - € 7.000.
 • Wist je al dat we kennis delen in gildes en jij daar ook lid van kan worden? En, we hebben onze eigen podcast. Wie weet deel jij binnenkort je expertise in jouw aflevering.
 • De voordelen van een grote organisatie via ons Conclusion-ecosysteem (ca 2.600 medewerkers) en de ervaring van betrokken ondernemerschap binnen het zelfstandige bedrijf Conclusion Enablement (ca 450 medewerkers).
 • Direct een vast contract en Moderne arbeidsvoorwaarden die horen bij het nieuwe werken en uitstekende pensioenvoorwaarden, met een grote bijdrage vanuit ons als werkgever, bonus en meer.
 • Een maandelijks Azure tegoed om jouw eigen proeftuin te ontwikkelen.
 • Werken in een enthousiast team van specialisten vanuit een visie en met een agile aanpak.
Contact opnemen

Onze identiteit

Conclusion Enablement is een specialist in de Nederlandse markt op het gebied van Development, Cloud, Workspace en Security services. Met ruim 450 applicatie- en Cloudspecialisten neemt Conclusion Enablement de verantwoordelijkheid voor het transformeren en beheren van applicaties en infrastructuren voor klanten zoals ProRail, Heijmans, Facilicom en natuurlijk Royal FloraHolland. Vanuit vakmanschap wordt gewerkt aan de optimale klantervaring waarbij het ontwerpen, (door)ontwikkelen en managen van bedrijfskritische systemen centraal staan. Dit vakmanschap komt ook terug in meervoudige partnerships met Microsoft en AWS.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Kijk verder

contact