Receptioniste Denise aan het woord

Denise werkt sinds kort als receptioniste bij de Conclusion Holding. Voor collega’s die naar kantoor komen is zij inmiddels een van de bekendste gezichten van Conclusion. Hoe haar nieuwe baan haar bevalt? Dat vertelt ze graag.

21 juni 2021   |   Blog   |   Door: Werken bij Conclusion

Deel

Denise, receptioniste bij Conclusion
Vertel eens wie je bent en wat je doet?

Ik ben Denise Kuitenbrouwer en werk ruim anderhalf jaar bij Conclusion. In 2019 ben ik begonnen bij een van de 25+ Conclusion-bedrijven op de afdeling klantsupport. Toen ik merkte dat die functie mij niet meer de voldoening gaf die ik zocht, kwam er een plekje vrij bij de receptie. Een mooie kans voor mij om administratie en gastvrijheid met elkaar te combineren. Gelukkig was het vertrouwen wederzijds en een maand later was de tweede receptie-troon voor mij.

‘Verschil moet er zijn’. Dat heb je vast wel eens gehoord binnen Conclusion. Wat betekent dit voor jou?

Een ieder schittert op zijn of haar eigen unieke manier. Met zijn allen de individuele krachten bundelen en daar samen sterker van worden. Ik merk dat er bij Conclusion echt wordt gekeken naar wat jou uniek maakt en hoe jij volledig tot je recht komt. Op deze manier haal je het beste uit jezelf. Daar heeft uiteindelijk iedereen de meeste baat bij.

We zeggen vaak dat we het bij Conclusion ‘net even anders’ doen. Hoe ervaar jij dat?

Er wordt heel erg buiten de hokjes gedacht, wat ik zelf fijn vind. Er leiden meerdere wegen naar Rome. Dat betekent dat je jouw werk kunt invullen op de manier die goed voelt voor jou. Zolang hetgeen je oplevert maar naar wens is.

Een hele fijne club waar je mag groeien en bloeien tot je allermooiste zelf.

Denise Kuitenbrouwer
Hoe omschrijven jouw collega’s jou?

Ik denk (en hoop vooral) dat mijn collega’s mij enthousiast vinden. Een blij ei met hart voor mensen. Ik verwelkom mensen graag op hun nieuwe werkdag en probeer ze wat van die positieve vibe mee te geven in hun dag.

Bij Conclusion geloven we in je. Gewoon, in wie jij bent. Dat brengt vrijheid en verantwoordelijkheid met zich mee. Ervaar jij dat ook?

Ik vind dat er echt naar je geluisterd wordt, dat je wordt gehoord. Het is fijn dat we worden gestimuleerd om onze monden vooral open te trekken als er iets niet goed gaat, zowel zakelijk als privé. Toen ik zelf even wat minder goed in mijn vel zat, werden er meteen opties geopperd om het een tandje rustiger aan te doen en mijn werkzaamheden daarop aan te passen. Op die manier kon ik toch blijven bijdragen in mijn eigen tempo. 

Meedenken wordt ook erg gewaardeerd. Er wordt vaak om een mening gevraagd. Op deze manier voel en weet ik dat mijn stem ook telt en voel ik mij gewaardeerd.

Met het werk wat je doet kun je van betekenis zijn. Heb jij hier een voorbeeld van?

Ik vind het leuk om een extra touch te geven aan het beantwoorden van e-mails. 
Toen ik een collega had aangemeld voor de lunch, kreeg ik als antwoord dat hij altijd zo blij wordt van mijn gezellige reactie en dat zijn dag weer ‘helemaal gemaakt’ was. Die kleine dingen, daar doe ik het voor.

Wil je nog iets meegeven over werken bij Conclusion?

Een hele fijne club waar je mag groeien en bloeien tot je allermooiste zelf. En waar je, mocht de kans zich voordoen, soms ook kunt doorgroeien gezien de vele bedrijven die Conclusion in huis heeft.

En tot slot, kun je nog wat over jezelf vertellen?

Ik ben 37 jaar, moeder van de 12-jarige Joshua en sinds 8 maanden de echtgenote van Jori. Ik ben woonachtig in het wonderschone Wittevrouwen te Utrecht. Voor en na werktijd besteed ik graag tijd aan en met mijn gezin: lekker wandelen langs de ‘grachies’ van Utrecht waar ik geboren en getogen ben. Lekker Netflix bingewatchen met een dekentje op de bank, sla ik ook niet af. Verder ben ik actief in en voor onze kerk MCI Church.

Nieuwsgierig?

Werken bij ConclusionAlle Conclusion vacaturesNieuws & Events