Samen werken aan de beste Cloud application journey

Wat komt er allemaal kijken bij een transitie naar de Cloud? Dit thema staat centraal in het werk van Cha, Marc en Ragnar. Collega’s die ieder vanuit hun eigen expertise, karakter en Conclusion-bedrijf klanten begeleiden naar een up-to-date applicatielandschap. Ontmoet Cha, Marc en Ragnar en bekijk in de video hoe zij werken bij Conclusion ervaren!

19 november 2021   |   Blog   |   Door: Werken bij Conclusion

Deel

samen werken aan de cloud

Geen investeringen meer in het on-premises landschap, meer schaalbaarheid in IT, een efficiënter en veiliger landschap, minder kans op storingen, groeien naar autonome teams. Klanten willen vernieuwen. De transitie maken naar de Cloud.

Cha, Marc en Ragnar doen niets liever dan hun hierin begeleiden. Meenemen in die oplossingen die het beste bij hen passen. En in de praktijk brengen. Door het implementeren van de beste cloud application journey. Bekijk de video!

samen werken aan de cloud

Zomaar IT neerzetten, daar los je het probleem niet mee op.

Marc Hesselink

Architect bij Virtual Sciences Conclusion

Bekijk de video

Ik zie elke uitdaging als een game die opgelost moet worden.

Cha Liang Chu, senior Integratie Consultant bij AMIS Conclusion
Beweeg mee - met cloud

Beweeg mee - met cloud

Cloud application journey: een van onze thema's. Waarom? Het is actueel. Complex. Gaat verder dan IT. Overstijgt expertises. Ons ecosysteem heeft een diversiteit aan kennis en ervaring. In samenhang bereiken we de beste Cloud application journey voor onze klanten.

Padel

Life @ Conclusion

Werken bij Conclusion is net even anders. De combinatie van de verschillen is onze kracht. We vieren, ondernemen en verbinden. Wil jij ervaren hoe werken bij Conclusion nu echt is? Kijk even binnen!

Ik wil het gevoel hebben dat ik kan bijdragen, maar ook zelfstandig zijn en zelf uitmaken wat ik doe. Dat kan hier.

Ragnar Hulskamp, Teamlead Cloudops & Enablement bij Conclusion Enablement

Nieuwsgierig naar meer?

Werken bij ConclusionNieuws & EventsAlle Conclusion vacatures