Nog geen dertig en nu al manager

Ontwikkeling staat centraal binnen Conclusion. In een interview met Nu.nl deelt onze collega Anne van Meeuwen (28) van Conclusion AFAS Solutions haar verhaal. 

5 september 2022   |   Blog   |   Door: Werken bij Conclusion

Deel

Nog geen dertig en nu al manager: Anne van Meeuwen

Peoplemanager

"Ik had nooit verwacht dat ik een peoplemanager wilde worden. Ik zag mezelf eerder als projectleider. Maar door mijn eigen manager werd ik heel enthousiast over de functie. Ze hielp mensen echt verder en dat wilde ik ook. Dus toen ze me vroegen of ik een eigen team van zes mensen wilde leiden, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Mensen helpen vind ik het allerleukste!"

Anne van Meeuwen (28) kwam als trainee binnen bij Conclusion AFAS Solutions. Ze groeide door naar consultant en is sinds begin vorige maand teamlead. Manager word je meestal als je al flink wat jaren ervaring hebt. Anne, nog geen dertig, heeft nu al een leidinggevende rol. Hoe heeft ze dat voor elkaar gekregen, en wat vinden haar collega's er eigenlijk van?

"Voor mijn collega's kwam mijn opstap niet als een enorme verrassing. Als de manager afwezig was, verving ik haar al. En hoewel de helft van mijn team ouder is dan ik, heb ik nooit het gevoel gehad dat ze het als vervelend ervaren om door een jonger iemand te worden aangestuurd."

Voor mijn collega's kwam mijn opstap niet als een enorme verrassing.

Anne van Meeuwen, Team lead Conclusion AFAS Solutions

Interview op nu.nl

Het verhaal van Anne is ook te lezen in het volledige interview op nieuwsplatform Nu.nl.

Bron: Nu.nl, publicatie 27 juli 2022

Blog
Barista Ibrahim aan het werk bij Conclusion

Barista Ibrahim maakt de lekkerste koffie bij Conclusion

Nieuwsgierig?

Werken bij ConclusionAlle Conclusion vacaturesNieuws & Events