Conclusion op het HBO-ICT Job & Student Event

Op vrijdag 6 oktober stonden vier Conclusion bedrijven op het HBO-ICT Job & Student event in de Jaarbeurs in Utrecht.  Collega’s van AMIS Conclusion, Conclusion Enablement, Conclusion Mission Critical en Furore Conclusion spraken met de vooral derde en vierdejaars studenten. Maar niet alleen studenten. Ook mensen die al werken en zich oriënteren op een andere startersfunctie.

16 oktober 2023   |   Evenement   |   Door: Werken bij Conclusion

Deel

Recruits vanuit Conclusion op de HBO ICT Beurs

Kennis delen

Masterclass “So you want to be an IT-architect”
Net als bij de vorige editie gaf Conclusion CTO Lucas Jellema een inspirerende masterclass met als titel “So you want to be an architect”. Wat houdt het eigenlijk in om een IT-architect te zijn? En wat onderscheidt een goede architect van anderen? De masterclass werd goed bezocht. 

Verrast over hoeveel Conclusion te bieden heeft
Veel studenten waren verrast over hoeveel Conclusion te bieden heeft.  Ze vonden het fijn om te horen dat er zoveel verschillende opties binnen een bedrijf zijn. Ook de aanwezige collega’s waren blij verrast. Furore Conclusion sprak slimme mensen met diepgaande kennis van het zorgdomein. Ook Conclusion Mission Critical vond het mooi om een goeie nieuwe lichting studenten te spreken die een steentje kunnen bijdragen aan bedrijf kritische omgevingen.

Aanwezige Conclusion Bedrijven

AMIS Conclusion is gespecialiseerd in real-time data waarmee ze organisaties helpen hun informatiepositie te versterken, processen te verbeteren en waardevolle inzichten uit data te halen. AMIS ontsluit sensoren, databases, applicaties, API’s en externe databronnen. Ze moedigen creativiteit en groei aan en verwelkomen graag nieuw talent om samen de toekomst vorm te geven!

Furore Conclusion levert slimme mensen met diepgaande kennis van het zorg- en wetenschapsdomein en werkt als ICT-specialist in de gezondheidszorg en wetenschap. Furore’s opdrachtgevers zijn ziekenhuizen en onderzoek financiers. Ze kennen de EPD’s (Elektronische Patiëntendossiers) in de Nederlandse en internationale markt en combineren technische kennis met kennis van zorgprocessen en wet- en regelgeving

Conclusion Mission Critical is de IT-dienstverlener die de kritische processen van prominente bedrijven in Nederland ondersteunen, zodat deze altijd beschikbaar, wendbaar en weerbaar zijn. Ze werken in het hart van onze maatschappij, waar downtime van de kritische processen geen optie is (denk aan reizigersinformatie en stroomvoorziening). Ze ontwerpen, implementeren, beheren en innoveren.  Als je bij Conclusion Mission Critical in dienst komt kan je verwachten dat je werk gaat doen dat er toe doet en dat je dit samen doet met bevlogen en professionele collega’s.

Conclusion Enablement, specialist op het gebied van development, cloud, workspace en security services. Met een energieke club van ruim 450 vak experts werken ze dagelijks aan uitdagende klantvraagstukken. Met een bewezen aanpak en écht vakmanschap nemen zij de verantwoordelijkheid voor het transformeren van IT-landschappen. 

Benieuwd wat Conclusion jou te bieden heeft? 


Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina

Of heb je vragen?

Neem dan contact op met Paula, onze Campus Talent Recruiter

Paula Hartmann, Campus Talent Recruiter bij Conclusion

Paula Hartmann

Campus Talent Recruiter
Paula.hartmann@conclusion.nl