DIGITAAL TRANSFORMEREN MET HET TWO-MODEL

Digitaal transformeren is van levensbelang om relevant te blijven in de toekomst. Maar een succesvolle transformatie is nooit draaien aan één knop. Elke beslissing is verbonden met wat elders in je organisatie gebeurt. Op die interactie spelen we in met ons TWO-model: het succesvolle transformatiemodel van Conclusion.

TWO-model

Weerbaar, wendbaar en onderscheidend

Aan de hand van ons TWO-model brengen we – samen met het business en IT-management van onze klanten - alle onderdelen van de organisatie in beeld. Het TWO-model verbindt kansen en dilemma’s vanuit strategie naar uitvoering. Met als doel: de koers bepalen voor een weerbare, wendbare en onderscheidende organisatie. Zo navigeren we vanuit een samenhangende analyse naar een passende digitale strategie voor de toekomst.

Technologie, werkwijze en organisatie

De naam TWO heeft een meervoudige betekenis. Het is de afkorting voor Technologie, Werkwijze en Organisatie. Die drie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden bij verandering en digitalisering. Technologie is de muziek, de mens bepaalt de maat. Mensen slaan de brug tussen technologie, werkwijze en organisatie. Daarnaast staat TWO voor ‘samen’. Samen brengen we de belangrijkste dilemma’s in beeld, en komen we tot de beste oplossingen.

TWO-model animatie

Ontwikkeld vanuit de praktijk

Het TWO-model is ontwikkeld door een team ervaren leiders en experts uit het Conclusion-ecosysteem en gespiegeld aan bekende modellen voor digitale transformatie van andere kennispartijen. Uiteindelijk gaat het om het écht uitvoeren van de strategie. Als Conclusion hebben we een naam hoog te houden als het onze hands-on mentaliteit aangaat. Daar waar anderen praten over toekomstplannen, maken wij ze concreet en voeren ze uit.
Het Sustainable TWO-model

Het Sustainable TWO-model

Naast het reguliere TWO-model hebben we ook een duurzame variant ontwikkeld. Met het Sustainable TWO-model kunnen we ook de verbanden voor de duurzaamheidstransformatie van organisaties bekijken, vanuit negen verschillende invalshoeken die onderling samenhangen.

Let’s start TWO!

Wat werkt beter dan het model toe te lichten aan de hand van jouw praktijk? We zetten het TWO-model graag in als instrument voor de dialoog: vaak in een gefaciliteerde workshop, met een goede vertegenwoordiging van de direct betrokkenen. Onze experts begeleiden de sessies, en vertalen de uitkomsten naar een uitgewerkte digitale strategie. Tijdens een eerste gesprek stellen we vast wat je concrete vraag en aanleiding(en) zijn, en welke output je voor ogen hebt.

Vanuit samenhang navigeren met ons TWO-model

Ik help je graag verder!

Anneke Zijlstra Conclusion Consulting

Anneke Zijlstra

Digitale strategie
AZijlstra@conclusion.nl