Tomorrow minded people

IT is mensenwerk. Bij Conclusion begeleiden we organisaties in de transitie naar morgen, met oog voor de wisselwerking tussen technologie en personeel. Want versneld transformeren lukt alleen als de menselijke factor in IT wordt meegenomen.

IT is mensenwerk. Bij Conclusion begeleiden we organisaties in de transitie naar morgen.

Naar gewenste cultuurverandering

Digitale transformatie brengt naast technologische innovatie veranderingen binnen teams mee. Denk aan nieuwe functies rond ‘data’ en ‘digitaal’. Daar horen nieuwe skills bij en veranderingen in gedrag en mindset. Besteed je extra aandacht aan de menskant, dan zal je (IT-)transformatie ook versnellen.

TWO-model: verbind business en IT

Op die interactie spelen we in met ons TWO-model. Het TWO-model maakt samenhang tussen jouw business en IT-thema’s helder en overzichtelijk. Wat je vraag ook is, Conclusion staat voor je klaar om vanuit elke beginsituatie een project te bekijken, te starten, uit te voeren en te beheren.

Tomorrow Minded Poeple in het kort

Tomorrow minded people in het kort

Het werk van morgen vraagt om tomorrow minded people. Investeer in je mensen en wees klaar voor de toekomst. Want jouw medewerkers zijn de sleutel tot je succes!

Wat levert onze aanpak je op?

Medewerkers die verandering omarmen en vertrouwen in de toekomst
Medewerkers met de juiste kennis, skills en motivatie
Kennis over de digitale volwassenheid van jouw organisatie
Leiders die hun rol pakken én verantwoordelijkheid kunnen geven
Solide verankerde cultuurverandering
Herbruikbare, duurzame middelen

Hoe we het aanpakken

Voor elke organisatie hanteren we een 4-trapsmodel van digitale volwassenheid. Waar sta jij en welke volgende stappen wil je zetten? Die analyse bepaalt welke middelen we inzetten en waar dit aansluit bij jullie huidige initiatieven.

Begeleiden organisaties naar een nieuwe manier van werken

Wij begeleiden naar een nieuwe manier van werken, zoals (Bus)DevOps. Onze aanpak is zowel analytisch als praktisch. Klaar zijn voor morgen vraagt om visie én een nuchtere hands-on mentaliteit. Veranderen mag klein beginnen.

Ontwikkelen digitale strategie en adviseren over procesoptimalisatie

Wij ontwikkelen samen een digitale strategie en geven praktisch advies over procesoptimalisatie. Onze experts zoals business consultants, onderwijskundigen, user experience designers en gedragsveranderaars spelen in op persoonlijke drijfveren van medewerkers. Zo brengen we verandering dichtbij.

Adviseren en ontwerpen

Wij adviseren klanten over HR en Learning & Development én ontwerpen programma’s voor continu leren en het realiseren van adoptie.

Leiden leiders op en ontwikkelen teams

Het zijn je mensen die de verandering moeten omarmen. Daarom leiden wij leiders op die hun rol pakken en verantwoordelijkheid geven aan hun teams.

Implementeren Learning Management Systemen

Wij helpen klanten van A tot Z bij het implementeren van Learning Management Systemen.

E-learning, serious games en learning apps 

Adoptie van (IT-)verandering gaat het beste met extra aandacht voor de menskant. Hiervoor zetten wij e-learning, serious games en learning apps in.

Laat je inspireren

Gezamenlijke doelen bereiken door de implementatie van de Alphense methodiek, dit is een combinatie van Lean, Agile en Scrum.

De Alphense methodiek voor toekomstige organisatieontwikkeling

Onze dienstverlening

9

Thema's

25+

Bedrijven

8

Markten

Een succesvolle digitale transformatie is nooit draaien aan één knop. Op die interactie spelen we in met onze dienstverlening. Maak kennis met onze negen thema’s en ons unieke TWO-model.

Hoe tomorrow minded zijn jouw medewerkers?

Eefje Albers

Eefje Albers

Directeur
eefje.albers@brightalley.nl