Emerging technologies

Als jouw partner in innovatief ondernemerschap zetten we opkomende technologieën om in diensten en producten: van verkenning naar proof of concept. En vervolgens naar toepassingen met blijvende impact, die we samen doorontwikkelen.

Robotics neemt digitaal proces over

Transformeer met technologie

Technologie is het vliegwiel voor het vergroten van je business en het vernieuwen van je processen. Hoe stel je vast welke technologie voor jouw bedrijfsvoering van onderscheidende waarde is? Op welke ervaringen kun je verder bouwen - en kan dat ook met een partner?

TWO-model: verbind business en IT

Op die interactie spelen we in met ons TWO-model. Het TWO-model maakt samenhang tussen jouw business en IT-thema’s helder en overzichtelijk. Wat je vraag ook is, Conclusion staat voor je klaar om vanuit elke beginsituatie een project te bekijken, te starten, uit te voeren en te beheren.

Bekijk de Emerging Technologies animatie

Emerging technologies in het kort

Technologie is belangrijk voor het onderscheidend vermogen van jouw bedrijf. Welke Emerging technologies gaan voor jou echte waarde toevoegen? Conclusion wijst je graag de weg.
Conclusion Emerging technologies trendrapport 2023

Emerging Technologies Trendrapport

De Conclusion-bedrijven monitoren voortdurend opkomende IT-trends én ontdekken en verkennen nieuwe technologieën die van belang kunnen zijn voor onze klanten. In ons halfjaarlijkse trendrapport lichten we steeds zes technologieën uit die wat ons betreft de aandacht verdienen. Verken je met ons mee?

Conclusion Technology Radar

Digitale ambities met Emerging technologies

Er valt veel te kiezen. De vraag is: waar zet je je resources op in? Wij delen graag onze verkenningen en toepassingen. Dit geeft je zicht op de technologieën op onze Emerging technologies radar, hoe we deze toepassen en hoe we ze kunnen verbinden met jouw digitale ambities.

Wat levert onze aanpak je op?

Een helder beeld van technologische kansen
Houvast bij het toepassen van technologie en focus op de blijvende impact ervan
Een partner met wie je jouw innovatiereis realiseert
Duidelijke keuzes die je digitale transformatie ondersteunen
Best practises, ideeën en inzichten uit onze verkenningen.
Een gestroomlijnde start: je bouwt door op verkenningen of bestaande toepassingen

Hoe we het doen

Ook bij ons staat zorgvuldigheid voorop. Maar we zijn niet te benauwd om tegen de grenzen aan te schuren om echt tot waarde te zijn. Als jouw partner in innovatief ondernemerschap nemen wij het voortouw. Dit doen we in drie stappen.

Technologie onder de loep

We delen de kennis en bevindingen van onze technologieverkenningen met je. Opgedaan in uitvoering, soms met klanten én technologiepartners. Deze verkenningen geven je inzicht in de eventuele waarde ervan voor jouw doel. Denk aan lifecycle management in het IT-landschap, het vervangen of verbeteren van bestaande functionaliteiten, verbeteren van services of het verrijken van een portfolio. Dit alles in een format waarop jij verder kunt bouwen.

Technologie aan het werk

Graag delen we onze klantcases met je die na het verkennen, uitdiepen en beproeven hebben geleid tot een concrete toepassing bij klanten. Soms zijn ze ook via een andere route ontstaan, bijvoorbeeld door bestaande technologie in een andere context toe te passen in combinatie met een andere technologie. Ons productteam vertelt je graag hoe deze technologie als toepassing breder inzetbaar is, en welke aanpassingen jij daar eventueel nog voor nodig hebt. Interesse? We starten met een demo.

Technologie verkennen en ontwikkelen

We begeleiden je graag om technologie dóór te ontwikkelen naar een concrete toepassing en dit structureel in de organisatie te borgen (en het aansluiten van de stakeholders). Denk hier aan het organiseren van fusion teams (of BusSecDevOps) om zowel de bedrijfsonderdelen, Digital én IT in een team te hebben. Onze ervaring geeft hiervoor een stevige basis: effectiviteit staat voorop, het voortbrengen van innovatie geven we gestructureerd vorm. Daarbij helpen we je bij het valideren van een proof of concept en proof of value.

Laat je inspireren

Conclusion Technology Radar

Maak kennis met de Conclusion Techradar

In welke techtrend zien wij écht potentie, onderzoeken we de mogelijkheden en realiseren we al praktijktoepassingen?

Onze dienstverlening

9

Thema's

25+

Bedrijven

8

Markten

Een succesvolle digitale transformatie is nooit draaien aan één knop. Op die interactie spelen we in met onze dienstverlening. Maak kennis met onze negen thema’s en ons unieke TWO-model.

Benieuwd naar welke technologie je verder gaat helpen?

Sander Rosenhart

Sander Rosenhart

Sales & Business development
srosenhart@conclusion.nl