Optimizely

Met het digital experience platform van Optimizely optimaliseer je heel gemakkelijk de indeling van je volledige klantreis. Door middel van A/B-testen, multivariate-testen en visuele bewerkingen wordt continu bijgehouden waar verbeteringen mogelijk zijn. 

Conclusion | Trotse partner van Optimizely

Als Europe Optimizely Platinum partner helpen we je graag met het indelen van jouw ultieme customer journey. 4NG biedt met twintig gecertificeerde developers alle mogelijkheden aan van Optimizely.

Geef jouw online prestaties een boost

Bij 4NG werken gecertificeerde strategen die jouw digitale aanwezigheid en prestaties naar een hoger niveau tillen. Met expertise op het gebied van experimenteren zorgen ze voor een optimale online ervaring, wat je doelgroep ook is. Hierdoor zijn al jouw bedrijfsdoelen binnen handbereik!

Digitale transformatie WNF met Optimizely platform van 4NG.

WWF-NL: Een nieuw platform voor het WWF

WWF Nederland heeft Optimizely geïmplementeerd om de inhoud, marketing automation, personalisatie en e-commerce eenvoudig te beheren. Hiermee kan WWF-NL de informatie, activatie en fondsenverwerving naadloos met elkaar verbinden en relevant zijn voor bestaande en nieuwe relaties.

Royal Ahrend: A flexible and creative solution

Royal Ahrend: Een flexibele en creatieve oplossing

Royal Ahrend gebruikt Optimizely om een multi-brand platform te creëren dat alle klantgroepen in één bedient en een klantspecifieke webshop waarmee ze het HR-systeem van de klant integreren. Dit stelt hen in staat om efficiënter te communiceren, produceren en een betere service te bieden.

Binnen ons ecosysteem is het volgende bedrijf expert op het gebied van Optimizely

4NG biedt 24/7 support

Ons performance team staat altijd voor je klaar met 24/7 support en ondersteuning waar nodig. Ons Nederlandse team van specialisten zet zich in om de optimalisatie van jouw organisatie te ondersteunen en te verbeteren. Overstappen van Google Optimize naar Optimizely Experimentation?

Waarom kies je Conclusion als jouw Optimizely partner

Eenvoudig content produceren dankzij drag-and-drop formulieren
Creëer landingspagina’s die op je klantreis aansluiten
Test en personaliseer content binnen de publicatiestroom
Beheer efficiënt je content dankzij de intuïtieve gebruikersinterface
Ingebouwde hulpmiddelen zoals A/B testen en e-mailmarketing

Klanten die gebruik maken van Optimizely

Logo World Wildlife Fund
ProRail
Terberg
Keamingk
Sonic
Rightship

Voor organisaties met hoge security & compliance eisen welke op zoek zijn naar een volwassen Digital eXperience Platform (DXP) is Optimizely een logische keuze. Van content tot commerce en experimentatie; alles is naadloos met elkaar geïntegreerd binnen één pakket.

Paul de Metter

CTO 4NG & OMVP Optimizely

Paul de Metter

Contact

Wil je meer weten over ons of hoe we jouw business verder kunnen brengen? Neem dan contact op

Benieuwd naar hoe we jouw bedrijf digitaal kunnen laten excelleren?

Neem dan contact op

Bjorn Kellerman

Bjorn Kellerman

Business Development Director