U-Track helpt Conclusion Sport met sportieve ambities

De Utrechtse atletiekvereniging U-Track helpt Conclusion Sport bij het verwezenlijken van zijn sportieve ambities. Support your locals, want U-Track traint op steenworp afstand van ons hoofdkantoor op atletiekbaan Maarschalkerweerd. Daar rent atletiekfanaat Joost Gijsbers al jaren zijn rondjes. Hij vertelt graag meer over dit sportieve partnership.

18 april 2023   |   Blog   |   Door: Conclusion

Deel

Werken bij Conclusion

Joost: “U-Track is een veelzijdige atletiekvereniging voor jong en oud, en voor wedstrijdatleten tot recreanten die lekker in beweging willen blijven. Iedereen traint onder begeleiding van enthousiaste en deskundige trainers.”

Sportieve partner in de buurt
U-Track zoekt proactief de samenwerking met bedrijven. Joost: “Conclusion zocht een lokale sportieve partner, U-Track de samenwerking met sponsoren op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Bij U-Track kennen we het belang van fysiek en mentaal fitte medewerkers. Beweging is daarbij een belangrijk aspect. Wij laten jong en oud ervaren hoe leuk atletiek is, en dat elk niveau bij ons welkom is.

Via de Singelloop wist ik van de sportieve ambities van Conclusion. Toen hebben we contact opgenomen om te kijken of we iets voor elkaar konden betekenen. Dat bleek het geval."

Conclusion zocht een lokale sportieve partner, U-Track de samenwerking met sponsoren op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Joost Gijsbers, U-Track

Het partnership in een notendop

Conclusion Sport: “De samenwerking richt zich op verschillende sportevenementen. Zo heeft U-Track in voorbereiding op de Zandvoort Circuit Run van 26 maart - waar Conclusion met ruim vijftig collega’s meedeed - drie trainingen verzorgd. Dit herhalen we in voorbereiding op de NPM Beach Run en de Singelloop. Conclusion is ook aanwezig bij verschillende hardloopevenementen van U-Track, waaronder zes track meetings met topatletiek op de baan, iedere eerste zondag van de maand de Panboscross én in oktober bij estafette-marathon de Pheidippidesloop."

U-Track

U-Track is een veelzijdige atletiekvereniging voor jong en oud, en voor wedstrijdatleten tot recreanten. Alle evenementen en meer informatie vind je op de website van U-Track.
Werken bij Conclusion
Werken bij Conclusion
Werken bij Conclusion
Werken bij Conclusion

Ambities en doelen van Conclusion Sport
Conclusion Sport is in 2018 opgericht om collega’s uit het ecosysteem met elkaar te verbinden en plezier te laten maken via sport. Vanaf de oprichting doen collega’s mee aan aansprekende events en is Conclusion Sport steeds meer een begrip geworden dat goed past bij de kernwaarden en de MVO-ambities van Conclusion. Conclusion Sport is er voor iedereen. Ongeacht leeftijd, geslacht, organisatie of hoe vaak iemand sport.

Evenement
Conclusion Code Café
apr
25

Conclusion Code Café - dinsdag 25 april '23

Nieuwsgierig?

Werken bij ConclusionAlle Conclusion vacaturesStages en traineeshipsNieuws & Events