Podcast: Tussen de bedrijven door

In de podcast Tussen de bedrijven door neemt collega Tessel Zandstra ons mee in de wereld van innovatie. Iedere aflevering gaat ze met een collega op pad naar één van onze bedrijven, om daar het gesprek te voeren met een andere collega uit ons ecosysteem. Het onderwerp: een technologische trend die voor beide collega’s centraal staat in hun werk.

23 november 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Tussen de bedrijven door

Over de podcast

Het onderwerp van deze serie: een technologische trend die voor beide collega’s centraal staat in hun werk. Tessel bespreekt op laagdrempelige wijze wat we allemaal doen rondom innovatieve onderwerpen zoals Low Code, Computer Vision, Internet of Things en Virtual assistants. Allemaal onderwerpen van onze Conclusion Emerging Technologies Radar

Wat betekent bijvoorbeeld E-herkenning of Event Streaming voor onze klanten? Welke innovatieve oplossingen hebben wij klanten geboden? Deze podcast biedt een kijkje in onze keuken voor iedereen die ons beter wilt kennen. Maak kennis met onze mensen en hun ambities, en hoe ze elkaars expertises bundelen tot krachtige oplossingen voor onze klanten.

Benieuwd naar de podcast?