Tussen de bedrijven door

In de podcast Tussen de bedrijven door neemt collega Tessel Zandstra ons mee in de wereld van innovatie. Iedere aflevering gaat ze met een collega op pad naar één van onze bedrijven, om daar het gesprek te voeren met een andere collega uit ons ecosysteem. Het onderwerp: een technologische trend die voor beide collega’s centraal staat in hun werk.

Tussen de bedrijven door

Podcastserie

podcast tussen de bedrijven door virtual assistants

Podcast: Virtual Assistants

Beluister de podcast:

podcast spotify

Spotify

Tussen-de-bedrijven-door

Over de podcast

Het onderwerp van deze serie: een technologische trend die voor beide collega’s centraal staat in hun werk. Tessel bespreekt op laagdrempelige wijze wat we allemaal doen rondom innovatieve onderwerpen zoals Low Code, Computer Vision, Internet of Things en Virtual assistants. Allemaal onderwerpen van onze Conclusion Emerging Technologies Radar

Wat betekent bijvoorbeeld E-herkenning of Event Streaming voor onze klanten? Welke innovatieve oplossingen hebben wij klanten geboden? Deze podcast biedt een kijkje in onze keuken voor iedereen die ons beter wilt kennen. Maak kennis met onze mensen en hun ambities, en hoe ze elkaars expertises bundelen tot krachtige oplossingen voor onze klanten.

Benieuwd naar onze andere innovatieve trends?

Bekijk onze Conclusion Technology Radar

Conclusion Technology Radar

De Conclusion Technology Radar

In één oogopslag zien met welke Technologie Trends Conclusion actief is. In welke techtrend zien we echt potentie, onderzoeken we de mogelijkheden, realiseren we de eerste praktijktoepassing of is het al onderdeel van ons standaardportfolio.

Meer informatie? Neem vandaag nog contact op.

Conclusion pand in Utrecht

Conclusion