myBrand uitgeroepen tot winnaar SAP Partner Excellence Awards

Afgelopen maand is myBrand | Conclusion uitgeroepen tot winnaar van de SAP Partner Excellence Awards in de categorie Service Excellence. Deze prijs werd uitgereikt in de EMEA North regio en is de erkenning van SAP dat myBrand fors investeert in de kennis en vaardigheden van haar consultants. Wij zijn trots op het zusterbedrijf myBrand voor het winnen van deze award!

3 februari 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

myBrand winnaar van SAP Excellence Award

Voor SAP-consultants is het belangrijk om continu te werken aan hun eigen ontwikkeling. Voor een SAP-dienstverlener is het belangrijk om continue ontwikkeling van medewerkers mogelijk te maken. Het winnen van de categorie Service Excellence bij SAP Partner Excellence Awards is een mooie bekroning van de Consultant of the Future programma waarin myBrand medewerkers niet alleen stimuleert om te werken aan hun eigen ontwikkeling, maar ook meebeweegt in de transformaties die klanten doormaken. Denk hierbij aan de Pace Layered architectuur, de rol van low code en natuurlijk de move naar S/4HANA binnen het SAP-portfolio. Gedachtegoed dat ook samenkomt in de gemeenschappelijke propositie Adaptive Enterprise Applications.

SAP partner Excellence Awards

In het afgelopen jaar hebben meer dan 70 myBrand collega’s een relevante SAP-certificering behaald, waarmee inmiddels meer dan de helft van de consultants één of meerdere courante certificeringen bezit. Voor SAP-dienstverleners zijn dit ongekende percentages en toch ligt de ambitie van myBrand zelfs nog iets hoger. In de zoektocht naar nieuw talent is dit een mooie bevestiging van de mogelijkheden die myBrand biedt aan SAP-professionals. Dit zijn de overwinningen waar je het als kennisbedrijf voor doet!

Wil je meer weten over ons thema Adaptive enterprise applications?