Het pad naar de Intelligent Enterprise

Businesstransformaties met behulp van SAP’s Intelligent Enterprise en Low-code applicaties
myBrand verzorg businesstranformaties met behulp van SAP en Low-code
Best gewaardeerde SAP-dienstverlener van Nederland

In de afgelopen jaren is myBrand Conclusion uitgegroeid tot de meest vooruitstrevende SAP-dienstverlener. myBrand Conclusion neemt nadrukkelijk de verantwoordelijkheid om een effectieve ondersteuning van de bedrijfsvoering bij jouw organisatie te realiseren, door de toepassing van SAP oplossingen en Low-code. Met geïntegreerde dienstverlening op het gebied van implementaties, support en hosting stelt myBrand Conclusion jou in staat om te focussen op het bedrijfsproces. 

Oplossingen

  • Met een SAP systeem heb je een robuuste oplossing in huis voor de lange termijn.

  • Door toenemende digitalisering, compliance en dreigingen van kwaadwillende is informatiebeveiliging voor elke organisatie steeds belangrijker.

  • Waar een architect in de bouw ontwerpen en tekeningen maakt, is de architectuur binnen IT vooral een set aan regels en afspraken op basis waarvan systemen worden ontwikkeld en onderhouden.

  • Jouw organisatie vraagt om een steeds bredere toegang tot informatie, een hogere beschikbaarheid, meer snelheid, flexibiliteit, schaalbaarheid en dat alles tegen lagere kosten.

  • Iedere manager wil het nut van een integratietool ten opzichte van een point-to-point koppeling direct inzichtelijk maken.

  • Met een “Low-code” development platform helpt myBrand Conclusion jouw organisatie innovatieve en gebruiksvriendelijke mobiele bedrijfsapplicaties en webportalen te implementeren.

  • Al meer dan 15 jaar heeft myBrand Conclusion de missie: best gewaardeerde dienstverlener in Nederland. Een missie waarmee wij invulling geven aan onze customer experience.

  • Welkom in het tijdperk van Human Experience Management (HXM) Het is tijd om de evolutie van HCM naar HXM in gang te zetten.

  • Voor een goede besturing van jouw organisatie is het verzamelen en analyseren van gegevens van bedrijfsprocessen essentieel.

  • Profiteer van realtime klant- en point-of-sale-inzichten (POS), bereik jouw klanten via alle mogelijke kanalen en krijg de transparantie die je nodig hebt om alle processen te optimaliseren.

Onze ambassadeurs

Eneco stapt over naar cloud SAP on Azure
Logo van Coop, een Nederlandse supermarktketen

Het ging zo snel en soepel. Ik vind dit echt een voorbeeldproject van hoe je IT-vernieuwing ook kunt aanpakken.

Hetty Verbakel

Teammanager Customer Services bij Attero

Attero

Heijmans bouwt met partner myBrand Conclusion aan haar digitale snelweg. Gefundeerd op de myBrand Conclusion Private Cloud en Solide SAP Service.

Hendrik-Jan Smaal

Chief Information Officer

Heijmans

myBrand Conclusion is in Nederland de partner met de meeste ervaring in retail. En dat merken wij. Zij ondersteunen ons niet alleen op technisch vlak, maar ook op businessvlak. Ze begrijpen onze wensen en weten hoe je die moet vertalen naar de software.

Paul John Bakker

Hoofd Global Enterprise Solutions

ASICS
IE SAP

Zeven manieren waarop een intelligent enterprise zich onderscheidt

Niet de sterksten hebben de grootste overlevingskans, maar degenen die zich het best aanpassen op veranderende omstandigheden. Inspelen op veranderingen zou daarom een kerncompetentie van iedere organisatie moeten zijn.

Mammoet

Mammoet verhuist SAP-omgeving naar myBrand Conclusion private cloud

“We innoveren op allerlei fronten”, zegt Gerrit Dekker, ICT Directeur van Mammoet.

Lowcode

Attero bouwt nieuw klantportaal met low-code software

myBrand Conclusion maakt afvalverwerker bekend met OutSystems en low-code

Intertoys

Intertoys verhuist SAP-omgeving naar public cloud

Als een van de eerste organisaties in Nederland kiest Intertoys ervoor om zijn SAP-omgeving onder te brengen in de publieke Azure cloud.

Security & Privacy

Security verhogen? Vergeet je SAP-landschap niet

Het aantal security-incidenten neemt hand over hand toe. Zelfs gerenommeerde organisaties die hun IT goed op orde lijken te hebben, worden slachtoffer van phishing of ransomware.

S4hana

SAP S/4HANA

Een nieuwe, vereenvoudigde versie van SAP ERP

myBrand Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Profiteer van ons unieke ecosysteem

Bij Conclusion bedienen we onze klanten vanuit een uniek ecosysteem van IT- en business georiënteerde bedrijven. Elk is autoriteit in zijn vakgebied. Vanuit diversiteit inspireren we elkaar en vullen we elkaar aan. Hoe profiteer jij daarvan? Als klant krijg je altijd de beste fit voor jouw vraag. Aansluitend op je strategie en businessdoelen. En nieuwe kansen ontsluitend.

Wij zijn Conclusion

25+

Expertbedrijven

2500+

Professionals

500+

Klanten

De brede dienstverlening van Conclusion berust op een simpele gedachte: rond iedere klantvraag de beste bundeling van experts en diensten in huis. Met zoveel deskundigheid en slagkracht onder één dak, zijn wij de logische partner voor iedere digitale reis naar morgen.

Wij helpen je graag verder

myBrand SAP ERP

myBrand Conclusion