Marry de Gaay Fortman toegetreden tot Raad van Commissarissen Conclusion

Per 1 oktober is Marry de Gaay Fortman (1965) benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Business Transformatie en IT-dienstverlener Conclusion Group B.V. In deze rol is zij samen met de andere leden verantwoordelijk voor het toezicht op de organisatie. De Raad van Commissarissen bestaat verder uit Gerrit Oosterhof (voorzitter), Stepan Breedveld en Bart Coopmans.

3 oktober 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Marry de Gaay Fortman benoemd tot RvC-lid Conclusion

Expert in bestuur en toezicht

De achtergrond van De Gaay Fortman is zeer complementair aan de profielen van de andere leden van de Raad van Commissarissen van Conclusion. De Gaay Fortman is advocaat en partner bij Houthoff, was daar gedurende zes jaar managing partner en is gespecialiseerd op het gebied van bestuur en toezicht. Ze stond aan de wieg van Topvrouwen.nl, inmiddels bekend als SER Topvrouwen en onderdeel van het SER-programma Diversiteit en Inclusie. De stichting heeft als doel om een groter aandeel vrouwen in de top van het Nederlandse bedrijfsleven te realiseren. Verder bekleedt De Gaay Fortman verschillende non-executive bestuursrollen, waaronder die van commissaris bij De Nederlandsche Bank. Met de ingezette internationale strategie en sterke (financiële) groei van Conclusion is de expertise van De Gaay Fortman precies wat de Raad van Commissarissen nodig heeft om het bedrijf in de volgende fase goed te kunnen ondersteunen met advies en toezicht.

Gerrit Oosterhof, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Conclusion Group B.V.: “Met de kennis, ervaring en het diverse netwerk van Marry, hebben wij een commissaris die van grote waarde kan zijn voor de verdere ontwikkeling van onze organisatie. Wij hebben een gebalanceerd portfolio en een internationale strategie, inclusief de ambitie om nearshore services te leveren. Het beeld over hoe een succesvolle toekomst eruitziet, delen wij met Marry en ik kijk uit naar onze samenwerking.” 

Marry de Gaay Fortman over haar benoeming: “Ik voel me thuis bij een bedrijf dat andere helpt bij hun innovatietransitie en daarbij een sterke ESG-ambitie naleeft. Met mijn ervaring hoop ik snel een bijdrage te kunnen leveren om Conclusion nationaal en internationaal verder te laten groeien.”

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Conclusion

ALTIJD UP-TO-DATE

Met onze maandelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van relevant Conclusion-nieuws, interessante businesscases en de laatste trends van onze experts. Eenvoudig in je mailbox. Dat wil je niet missen.