KWD Resultaatmanagement onderdeel van Conclusion

IT-dienstverlener Conclusion voegt KWD Resultaatmanagement toe aan haar ecosysteem. De krachtenbundeling versterkt de positie van Conclusion als project- en bedrijfstransformatiepartner.

16 mei 2019   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

KWD Resultaatmanagement wordt onderdeel van Conclusion


Utrecht, 16 mei 2019 –
IT-dienstverlener Conclusion voegt KWD Resultaatmanagement toe aan haar ecosysteem. Hierdoor versterkt Conclusion haar positie als bedrijfstransformatiepartner. KWD Resultaatmanagement staat voor projectsucces voor projecten op het snijvlak van business en ICT, door de inzet van senior project-, programma- en agile management. Tot voor kort was KWD Resultaatmanagement volledig eigendom van de oorspronkelijke oprichters. De details van de aandelentransactie worden niet bekendgemaakt.

Sterke positie als bedrijfstransformatiepartner
KWD Resultaatmanagement heeft een sterk imago in zowel de private markt als bij overheidsorganisaties voor de realisatie van complexe projecten op het snijvlak van business en ICT. De toevoeging van KWD Resultaatmanagement aan het ecosysteem van Conclusion heeft als doel een sterke positie te verwerven als transformatiepartner voor private ondernemingen en het middensegment van de zakelijke markt. Conclusion biedt nu de hele scope: van het bedenken en vormgeven van een bedrijfstransformatie tot en met het realiseren van de daadwerkelijke implementatie.

KWD Resultaatmanagement wordt onderdeel van Conclusion

Op de foto van links naar rechts: 

Gerard Meijer, eigenaar KWDRM, Engbert Verkoren, CEO Conclusion, Arjan Jonker, eigenaar KWDRM 

''De groeistrategie van Conclusion en de wijze waarop ze bedrijven laat samenwerken in een ecosysteem spreekt ons erg aan. Wij zien allerlei mogelijkheden voor interessante kruisbestuivingen waar klanten van Conclusion én KWD beter van worden. ''

Gerard Meijer, eigenaar van KWD Resultaatmanagement:

''Met de toevoeging van senior project- en programma-expertise aan het Conclusion ecosysteem wordt het mogelijk om de aanwezige expertises binnen Conclusion onderdelen te combineren en daarmee grote en complexe projecten en programma's te realiseren.''

Arjan Jonker, ook eigenaar van KWD Resultaatmanagement, vult aan:

''Dat KWD Resultaatmanagement nu onderdeel uitmaakt van het ecosysteem, versterkt ons imago als transformatiepartner. Organisaties veranderen steeds sneller; de complexiteit van de techniek vereist stevig en ervaren management. Het gaat hierbij niet alleen om de inbreng van kennis, maar ook het menselijke aspect mag zeker niet vergeten worden. Projectsucces staat bij beide bedrijven hoog in het vaandel en samen met KWD Resultaatmanagement kunnen wij optimaal op de bestaande marktdynamiek inspelen en organisaties nog beter helpen bij hun digitale transformatie; onze bekende nachtrust nu ook voor de complexe projecten.''

Engbert Verkoren, CEO bij Conclusion:

Over Conclusion
Conclusion is een IT-dienstverlener met een focus op business transformatie en IT services. Het bedrijf is ingericht als ecosysteem waarbinnen alle bedrijven hun eigen expertise hebben en dit combineren om klanten zowel domein- en technologische expertise als flexibiliteit te bieden. Door verantwoordelijkheid te nemen voor maatschappij- en missiekritieke bedrijfsprocessen en systemen onderscheidt het zich van andere IT-dienstverleners. Conclusion richt zich binnen de Nederlandse markt op middelgrote tot grote klanten in het hart van de maatschappij. 


Over KWD Resultaatmanagement
KWD Resultaatmanagement is specialist in senior project-, programma- en Agile management. Voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers voeren circa 50 medewerkers het management over hun complexe projecten en programma’s op het snijvlak van ICT en Business. De focus van KWD’ers ligt op het halen van resultaten, waarbij zij zoveel mogelijk de kennis die in de organisatie aanwezig is activeren.

Ook begeleidt KWD bij haar klanten het professionaliseren van projectmanagement. Samen met bedrijven, overheidsorganisaties en universiteiten ontwikkelen zij actief het vakgebied van project- en Agile management. Deze kennis en ook de gedeelde ervaringen uit de praktijk vormen het hart van het vakmanschap van de medewerkers. 

Een ding is zeker. Er kan meer dan je denkt.

Bel Martijn Baak +31 (0)6 29 52 54 89

Martijn Baak Conclusion Consulting

Martijn Baak

Directeur