Factbased Improvement Day 2023

Dit evenement is afgelopen.

Donderdag 12 oktober 2023 organiseerde Hot ITem Conclusion een gloednieuwe editie van de Factbased Improvement Day, met een keynote van André Kuipers over de kracht van data. Heb jij de kans gemist om te ontdekken hoe waardevolle inzichten uit data de praktijk kunnen transformeren? Bekijk dan onze 'Factbased improvement'-pagina

15 september 2023   |   Evenement   |   Door: Conclusion

Deel

Factbased Improvement Day 2023 | Hot ITem Conclusion

Klanten aan het woord: waarde uit data in de praktijk

Veel organisaties onderkennen de waarde van Factbased Improvement, maar worstelen met de vraag hoe je als organisatie datagedreven wordt. Om je daarbij te inspireren, organiseert Hot ITem Conclusion de vijfde editie van Factbased Improvement Day, vol met interactieve sessies.

Keynote: ontdek de grenzeloze kracht van data

André Kuipers, de eerste Nederlander met twee ruimtemissies op zijn naam, neemt je tijdens de keynote mee op een buitengewone reis door de wereld van technologie en data. Met 204 dagen in het International Space Station (ISS), het meest complexe technologische bouwwerk ooit, heeft André gewerkt aan grensverleggende technologie die buitenaardse omstandigheden kan doorstaan. Hoe ging hij tijdens zijn missies om met de ongelooflijke hoeveelheid data over onze aarde en het leven daarop? Hoe heeft hij wetenschappelijke inzichten verkregen over onze plaats in het heelal? En hoe heeft data bijgedragen aan het behalen van zijn doelen in de ruimte? André geeft je een exclusief kijkje in de wereld van de ruimtevaart en laat je de grenzeloze kracht van data zien.

Break-outsessies

Na de keynote heb je de gelegenheid om twee van de vijf break-outsessies naar keuze bij te wonen. Deze sessies behandelen uiteenlopende onderwerpen: van de indrukwekkende reis die KLM maakt om een leidende data- en technologiegedreven luchtvaartmaatschappij te worden, tot het gebruik van AI door de Efteling om dagelijks een ‘complimentenfeest’ voor elke medewerker te creëren. Tijdens deze break-outs zullen klanten van Hot ITem Conclusion je meenemen in hun eigen traject met data en delen ze de waardevolle inzichten die ze hebben opgedaan.

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Conclusion

ALTIJD UP-TO-DATE

Met onze maandelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van relevant Conclusion-nieuws, interessante businesscases en de laatste trends van onze experts. Eenvoudig in je mailbox. Dat wil je niet missen.