Terugkijken: ConclusiON! | Leading Digital Change 2021

Op vrijdag 23 april organiseerden wij van 9.30 – 11.30 uur de tweede editie van ConclusiON! | Leading Digital Change. Hét online event van 2021 waar we ons kleurrijke ecosysteem van klanten en partners inspireren om uit te zoomen en nieuwe perspectieven te verkennen. Deze afwisselende ochtend werd in goede banen geleid door cross-industry expert Ramon Vullings. 

29 maart 2021   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Conclusion! leading digital change event

De échte pijn en aanjagers van digitale transities ervaar je in de praktijk. Conclusion heeft diverse aansprekende klanten en eigen experts die daarover kunnen meepraten. Op 23 april delen zij hun ervaringen en nemen je mee op hun route als leider bij grote technologische veranderingen. Hoe bepaal je de juiste stip aan de horizon en koppel je die aan concrete acties in het hier en nu?

Er bestaat niet één ultiem antwoord. Wel is het goed mogelijk om de vele losse uitdagingen in samenhang te doorgronden en te vertalen naar een heldere digitale strategie.

Graag laten we je dit event kennismaken met het Conclusion TWO-model, onze nieuwe aanpak om klanten grip te bieden op hun transitie-uitdagingen. Daarnaast delen we aan de hand van acht klantthema’s hoe we als ecosysteem de grootste uitdagingen in het spectrum van IT en business kunnen beantwoorden. Vanuit samenhang werken we aan wat jouw organisatie nodig heeft om weerbaar, wendbaar en onderscheidend te zijn. Nu en morgen. Want: de vragen veranderen, wij blijven erbij.

Het Conclusion  TWO-model helpt bij jouw digitale transformatie

TWO-model whitepaper

Wil je meer weten over hoe het TWO-model kan helpen bij het uitstippelen en uitvoeren van een toekomstgerichte digitale strategie in jullie organisatie? Vraag de whitepaper aan.