Conclusion doneert aan het Prinses Máxima Centrum

Conclusion Cares! Gezamenlijk doneerden onze Conclusion collega’s € 5.000 aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

15 januari 2019   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

 DSC7968 Conclusion Nieuwjaarsfeest 2019 BLINKfotografie 111982059951

Conclusion Cares! Tijdens onze driedaagse Conclusion Classic Xmas Days hebben onze collega’s de mogelijkheid gekregen om (een deel van) de waarde van hun kerstpakket te doneren aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Gezamenlijk hebben zij € 5.000 gedoneerd. Onze CEO Engbert Verkoren overhandigde de cheque op onze Glitter & Gold nieuwjaarsborrel in Utrecht. Met deze donatie draagt Conclusion bij aan de realisatie van een creatieve vogel boom in de relaxed tuin. Met deze initiatieven zorgt het Prinses Máxima Centrum ervoor dat het dagelijks leven van kind en gezin zoveel mogelijk door kan gaan.

Het Prinses Máxima Centrum is het grootste kinderkankercentrum in Europa en wil ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Sinds 1 juni 2018 zijn zorg en research voor kinderen met kanker gecentraliseerd. De Prinses Máxima Centrum Foundation draagt bij aan het realiseren van topzorg, -research en -opleidingen op het gebied van kinderoncologie.

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie dankt alle medewerkers van Conclusion voor de Kerstactie.

 DSC7968 Conclusion Nieuwjaarsfee.stjpg 111982059675

Naast aandacht voor bits en bytes, doen we ook graag iets terug. Benieuwd?

Neem contact op.

Maaike Maranus - van de Vrande

Maaike Maranus - van de Vrande

Directiesecretaris Conclusion | Manager business services