Conclusion doneert aan ouder-kindkamers van het Prinses Máxima Centrum

Conclusion Cares! Gezamelijk hebben de collega's binnen conclusion ruim € 2.500 gedoneerd aan het Prinses Máxima Centrum. 

10 januari 2020   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

cheque donatie pmc

Conclusion Cares! Tijdens onze Christmas@Conclusion hebben onze collega’s de mogelijkheid gekregen om een donatie te doen aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. In de Conclusion Kersttruck die in die week voor Kerst onze verschillende vestigingen aan deed, konden collega’s hun kerstpakket zelf samenstellen of de waarde ervan (deels) doneren aan het Prinses Máxima Centrum. Gezamenlijk hebben zij € 2.500 gedoneerd. Onze CEO Engbert Verkoren overhandigde de cheque op onze ‘Let’s reveal the twenties’ Nieuwjaarsborrel in Utrecht. 

cheque donatie pmc

Ouder-kindkamers

Met deze donatie draagt Conclusion bij aan de realisatie en het beheer van de ouder-kindkamers; een geheel nieuwe voorziening in de wereld van ziekenhuizen. In het Prinses Máxima Centrum zijn 87 opnamekamers met de nieuwe ouderverblijven verbonden. Hierdoor kunnen ouders dag en nacht bij hun kind zijn. De ouder-kindkamers creëren een eigen thuis, waar de privacy van de patiënt en familie zoveel mogelijk gerespecteerd wordt. De ouder-kindkamers zijn een unieke voorziening die bijdraagt aan de emotionele stabiliteit van het kind en het gevoel geeft dat het gewone leven nog zoveel mogelijk doorgaat.

Het Prinses Máxima Centrum is het grootste kinderkankercentrum in Europa en wil ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Sinds 1 juni 2018 zijn zorg en research voor kinderen met kanker gecentraliseerd. De Prinses Máxima Centrum Foundation draagt bij aan het realiseren van topzorg, -research en -opleidingen op het gebied van kinderoncologie.

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie bedankt alle medewerkers van Conclusion voor de Kerstactie.