9292 gaat langdurige samenwerking aan met Conclusion

Het online platform voor actuele reisinformatie van het openbaar vervoer in Nederland, kiest Conclusion als IT-partner. De samenwerking behelst in eerste instantie de hosting van het gehele applicatielandschap wat vanuit Conclusion Mission Critical, onderdeel van het Conclusion-ecosysteem, wordt geleverd. Ook draagt Conclusion zorg voor de veiligheid, continuïteit en wendbaarheid van de IT-omgeving van 9292. De partijen gaan de overeenkomst aan voor minimaal zeven jaar.

5 juni 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Tekenmoment 9292 en Conclusion

Wendbaar en schaalbaar

Nadat de hosting van het applicatielandschap is opgebouwd, heeft 9292 de intentie om gezamenlijk de reis naar de public cloud te maken. Tegelijkertijd werken de partijen innovatieve ideeën uit voor de efficiëntie van het reizigersplatform. Het platform biedt naast  actuele reisinformatie, ook e-tickets aan en fungeert als aanbieder van deelmobiliteit, waaronder deelfietsen. 9292 speelt hiermee in op de trend en toenemende behoefte om de reiziger van deur tot deur integraal te ontzorgen. Conclusion gaat 9292 op meerdere vlakken ondersteunen met kennis en deskundigheid, zodat 9292 innovatie kan waarborgen die de reiziger blijft voorzien van de beste reisadviezen en -producten.

Joost Mortier, directeur van 9292: “De reisinformatiewereld staat nooit stil. Als 9292 vinden we het heel belangrijk om de reiziger continu te faciliteren met de juiste reisinformatie. Conclusion is een bekende IT-partner in het reizigersvervoer. Ik ben ervan overtuigd dat zij de juiste partij zijn om onze betrouwbaarheid en performance te garanderen, en tegelijkertijd ook mee te bewegen met de laatste ontwikkelingen en onze innovatieve ideeën. Naast een culturele fit, zijn we beide pragmatische en kennisgedreven organisaties. Het hostingfundament dat Conclusion ons biedt, stelt ons in staat om de komende jaren mee te bewegen met veranderende omstandigheden in de mobiliteitsmarkt. Zo kunnen we blijven ontwikkelen en ons focussen op de behoeften van de reiziger, en daarmee onze hoge standaard in deze dienstverlening naar een volgend niveau tillen.”

John van der Steen, client director reizigersvervoer bij Conclusion: “We zijn verheugd dat we 9292 aan ons klantportfolio mogen toevoegen. 9292 sluit naadloos aan op onze strategie om verantwoordelijkheid te nemen voor de IT-keten van maatschappelijk relevante organisaties. Ze zijn een prominente speler in het reizigersvervoer, een sector waar wij al méér dan tien jaar een essentiële bijdrage leveren. De uitvraag was een zorgvuldig proces dat 9292 zeer professioneel heeft aangepakt. Al snel bleek dat we op verschillende vlakken een match zijn. Niet alleen was er een persoonlijke en culturele klik, ook onze ambities komen overeen. Ik kijk uit naar de samenwerking, waarbij we 9292 vanuit diverse vakgebieden binnen het Conclusion-ecosysteem verder kunnen ondersteunen bij het behalen van haar doelstellingen.” 

Partnership 9292 en Conclusion

Over 9292

9292 is al meer dan dertig jaar expert in reisinformatie. 9292 staat voor betrouwbare en actuele reisinformatie, voor reizigers in heel Nederland en vlak over de grens. De missie van 9292 is om iedereen makkelijk en snel wegwijs te maken in het openbaar vervoer. Daarnaast wil 9292 ook de OV-bedrijven, overheden en het bedrijfsleven ondersteunen bij het uitvoeren van hun taken binnen het openbaar vervoer. Je reis plannen voor het openbaar vervoer, flex- en deelvervoer doe je via de 9292 reisplanner op de website of in de app. Ook e-tickets voor trein, bus, tram, metro, veerdienst, flexvervoer, deelfietsen, en een dagje weg zijn verkrijgbaar via de 9292 app.

Over Conclusion Mission Critical

Conclusion Mission Critical, onderdeel van het Conclusion ecosysteem, is de IT-dienstverlener voor het ondersteunen van kritische processen in het hart van de Nederlandse maatschappij. Downtime is geen optie. 24/7 nemen wij de verantwoordelijkheid voor de IT-omgeving waar veiligheid, flexibiliteit en beschikbaarheid van (levens)belang zijn. In control today, innovate for tomorrow.

Over Conclusion

Conclusion is een IT-dienstverlener die opereert als bruggenbouwer tussen strategie, business en technologie. Het bedrijf onderscheidt zich door het ecosysteem van ruim 25 Nederlandse expertbedrijven op het vlak van business transformatie en IT-services. Ieder van deze bedrijven is een autoriteit op het eigen vakgebied. Gezamenlijk begeleiden zij middelgrote tot grote bedrijven en overheden op hun digitale reis naar morgen. Conclusion neemt verantwoordelijkheid voor missie- en maatschappijkritische bedrijfsprocessen en systemen, in het hart van de Nederlandse samenleving.