Sligro kiest myBrand Conclusion als hosting- en supportpartner voor nieuwe SAP Retail-omgeving

Marktleider in foodservice  Sligro Food Group  gaat in zee met myBrand Conclusion, SAP-dienstverlener en -kennispartner, voor de hosting van haar nieuwe SAP Retail-omgeving. myBrand Conclusion neemt ook de integrale support op zich.

Klant

Sligro

Sligro

Markt

Retail, Voedsel & Agri

Publicatiedatum

7 september 2020

Sligro Food Group

Van home grown applicaties in eigen datacenter naar regieorganisatie

Sligro Food Group is in Nederland al jaren marktleider in foodservice. Om te kunnen groeien, richt het bedrijf zich op digitale groei en internationale uitbreiding, te beginnen in België. Het bleek een enorme uitdaging om de overgenomen Belgische bedrijven te integreren in de home grown ERP-applicatie die draait op AS/400. Dit was de reden om de processen en het IT-landschap onder de loep te nemen en de IT-strategie te heroverwegen. Sligro Food Group besloot tot een groot transformatietraject op alle fronten: van zelf bouwen naar gebruikmaken van standaardapplicaties; van maatwerk naar standaardsoftware; en van het hele landschap in eigen beheer naar een regie-organisatie.

Improve IT landscape

Conclusion in de retail, voedsel en agri

Retail, voedsel en agri is één van de markten waar we met het Conclusion ecosysteem écht impact maken. Ben je benieuwd naar onze gezamenlijke dienstverlening in retail, voedsel en agri?