Succesvolle hercertificering essentiële ISO-certificaten voor Nachtrust as a Service

Conclusion Mission Critical heeft opnieuw met succes haar certificaten van de normen ISO 9001, ISO 20000, ISO 27001, NEN 7510 en ISO 22301 verlengd. Stuk voor stuk belangrijke certificaten die essentieel zijn voor de dienstverlening aan onze klanten.

5 oktober 2020   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Mission Critical

Deel

CMC banner kantoor

Mede door onze pragmatische aanpak, het enthousiasme van collega’s, een uitgebreide security rapportage en de inzet en openheid van onze collega’s hebben we deze hernieuwde certificeringen kunnen realiseren.

Als Mission Critical organisatie dient onze dienstverlening 24/7 non-stop beschikbaar te zijn; downtime van onze dienstverlening en de IT-omgevingen van onze klanten is geen optie. De beschikbaarheid, wendbaarheid en weerbaarheid van de IT-omgevingen van onze klanten zijn altijd prioriteit nummer 1. Om dit ook tijdens de covid-19 situatie te kunnen waarborgen heeft Conclusion Mission Critical diverse maatregelen genomen. Ook dit wordt gezien en gewaardeerd en we zijn in staat geweest om onze dienstverlening het afgelopen jaar wederom aantoonbaar naar een hoger niveau te tillen.

DNV, onze externe auditor, was onder de indruk van dergelijke maatregelen als de uitwijk van onze Operations Centers, de manier waarop we uitwijktesten doen voor onze klanten, de procesvolwassenheid, onze risico-analyse en inzet van onze collega’s tijdens de audit. Al met al een mooi resultaat en erkenning dat wij voldoen aan de eisen om onze klanten te kunnen voorzien van ‘Nachtrust as a Service’.

Resultaten waar wij enorm trots op zijn! Graag willen wij het team bedanken dat intensief betrokken is geweest bij dit traject!

Meer weten?

Nieuws & blogsOnze expertisesOnze casesOver ons