• Expertises
  • Markten

Over ons

Experts in Microsoft Dynamics 365

Als specialist in Microsoft Dynamics 365 helpen wij je graag bij het realiseren van je transformatieambities. 

Met onze diepgaande kennis van technologie en jarenlange ervaring in bedrijfsvoering en veranderprocessen, geven we je complete bedrijfsvoering een boost. Er staat een team van betrokken experts voor je klaar dat je bedrijfsprocessen onder de loep neemt en adviseert over passende businessapplicatie. Bij dit alles hebben we ook oog voor je mensen, want zij bepalen het succes van de digitale transformatie.

Over MBS

Conclusion MBS is oorspronkelijk opgericht in 1997 en helpt organisaties met succesvolle business transformaties. Onze organisatie is uitgegroeid tot een volledige MS Dynamics partner, met focus op het implementeren van complexe end-to-end Dynamics systeemintegraties. Daarnaast bieden wij managed services en licentie- en subscriptiemodellen. Onze focusmarkten: retail, groothandel & distributie, productie, professional services en de publieke sector. Ons team bestaat uit ruim 60 experts, die zich kenmerken door diepgaande kennis en inlevingsvermogen.

Wij zijn onderdeel van het Conclusion Ecosysteem.

Profiteer van ons unieke ecosysteem
Bij Conclusion bedienen we onze klanten vanuit een uniek ecosysteem van IT- en business georiënteerde bedrijven. Elk is autoriteit in zijn vakgebied. Vanuit diversiteit inspireren we elkaar en vullen we elkaar aan. Hoe profiteer jij daarvan? Als klant krijg je altijd de beste fit voor jouw vraag. Aansluitend op je strategie en businessdoelen. En nieuwe kansen ontsluitend.

Kom werken bij Conclusion MBS

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Benieuwd? Neem dan contact met ons op.

Laten we praten over wat we samen kunnen bereiken.

Jan-Douwe Jilderda

Directeur
jan-douwe.jilderda@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security