Markt

Rei­zi­gers­ver­voer

Hoe ontzorg je reizigers van deur tot deur? Met 24/7 beschikbaarheid van het openbaar vervoer en realtime inzicht en overzicht via gebruiksvriendelijke informatiesystemen. Conclusion helpt vervoerders bij het creëren van uitstekende reizigerservaringen: op de weg, op het spoor, in de lucht en op het water. 

Reizigersvervoer

Onze klanten

Logo KLM
NS
ProRail logo: klanten Implementation
logo RET
Logo GVB
translink logo
AAS international All About Signs
transavia

Hoe wij je kunnen helpen

Zoek je een betrouwbare partner mét innovatiekracht? Conclusion brengt je verder. Onder meer met de continuïteit van je kernprocessen, het optimaliseren van bedrijfs- en ondersteunende processen, business logica, omzetstijging en innovatie.

Datagedreven verbetering

Door het ontwerpen, inrichten en doorontwikkelen van informatiegedreven besturingsmodellen zorgen wij ervoor dat de kern- en ondersteunende processen worden geoptimaliseerd. Wij noemen dat Factbased Improvement.

Wendbare en stabiele informatievoorziening

We nemen het (door)ontwikkelen en beheren van (een deel van) het applicatielandschap voor onze rekening. Daarmee borgen we de veiligheid, wendbaarheid en weerbaarbaarheid ervan, inclusief de noodzakelijke integratie.

Gewaarborgde bedrijfscontinuïteit

Het 24/7 beschikbaar houden en doorontwikkelen van applicatieketens in missiekritische bedrijfsprocessen? Wij nemen die zorg uit handen. Van dienstregeling tot materieelinzet en van personeelsinzet tot reisinformatie.

Actuele, betrouwbare reisinformatie

Reisinformatiemiddelen moeten permanent beschikbaar zijn. Tegelijkertijd vragen ze om continue doorontwikkeling. Onze expertise dekt een breed scala: borden, klokken, omroepsystemen, signage-oplossingen, on-boardsystemen en intuïtieve begeleidingssystemen voor reizigers op perrons en in treinen.

In de praktijk

De IPBL op het perron waar een trein staat te wachten

Veiliger in- en uitstappen op perrons

Dringen op perrons en dus onveiligheid: het hóeft niet meer. Wij bedachten een oplossing die instapgedrang voorkomt, het tijdschema van de vervoerder respecteert en de reiziger meer comfort biedt: de Intelligent Platform Bar Lite, een kleurrijke ledstrip voor perrons.

Bekijk alle cases in deze markt

Anders reizen

Onze samenwerking met Anders Reizen

Naast dat wij ons hebben aangesloten bij de coalitie is er afgelopen jaren een hechte samenwerking ontstaan. Zo hebben wij in 2022, samen met Anders Reizen, een hackton georganiseerd en begeleid. Met de onderzoeksvraag: hoe komen we tot zero-emissiemobiliteit en welke rol kunnen innovatie en technologie hierbij spelen. De hackaton bood ons een werkwijze waarin creativiteit, kennis en expertise maximaal zijn benut. Aan de hackaton deden 35 bedrijven mee en leidt in 2023 tot concrete pilots bij bedrijven.

Meer weten over onze oplossingen voor de reizigersvervoermarkt?

Volg mij op LinkedIn of stuur een bericht

John van der Steen

John van der Steen

Client Director Reizigersvervoer
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Thema's
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies