• Thema's

    Waar we je mee ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Met welke expertises en bedrijven we grote en kleine vraagstukken oplossen

  • Meer over in welke markten en sectoren we voor onze klanten opereren

  • Over Conclusion, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws en artikelen uit ons ecosysteem

Markt

Industrie

Geoliede samenwerking als basis voor een betere en gezondere samenleving.

Samen bouwen aan morgen

Met elkaar bouwen aan een betere, gezondere en duurzame samenleving. Daar draait het om in de industrie. Om dat te realiseren moet IT weerbaar, wendbaar en onderscheidend zijn, met de mogelijkheden van Industrie 4.0 als een van de voornaamste aanjagers. Maar daarvoor moeten IT en productie, logistiek en verkoop wél perfect op elkaar aansluiten. En vanuit dezelfde doelstellingen en prioriteiten opereren. Vanuit onze ervaring in de industrie dragen we hiervoor slimme en beproefde oplossingen aan en helpen je bij de uitvoering en het beheer. Niet alleen voor vandaag, maar ook voor morgen en daarna. Zo bouwen we samen aan de toekomst.

Juiste data voor besturing en productie

Wie zijn data goed gebruikt, creëert voorsprong. Daarvan zijn veel bedrijven zich bewust. Maar soms worstelen ze met de stappen die je dan het best kunt zetten. Hoe haal je de juiste data uit je systemen, zowel in de productie als in de back office? Hoe creëer je samenhang? Bij Conclusion beantwoorden we die vragen vanuit je bedrijfsvoering, verkoop, productie en logistiek. Vervolgens denken we met je mee over de juiste oplossing voor besturing en productie. Het doel is een betere performance op basis van een meer data- en inzicht-gedreven organisatie.

Condition monitoring & predictive maintenance
Mobiele stoomapplicatie voor ERIKS
Trespa verbetert informatie-uitwisseling van administratie tot in fabriek - myBrand
Case Sator: Inzicht door integratie - KWD Resultaatmanagement
Dura Vermeer Infra: Volledig inzicht in planning en prestaties - Hot ITem
Werken aan weerbaarheid

Productie, logistiek en verkoop vormen het kritische hart van je onderneming. Dat maakt je onderneming ook kwetsbaar: je wil voorkomen dat de productie stil komt te liggen, kostbaar onderzoek openbaar wordt of je website gehackt. Bij Conclusion zoeken we naar de meest robuuste   en veilige combinatie van infrastructuur, systemen en manier van werken. We helpen onze klanten hun kritische infrastructuur en systemen te versimpelen en te verstevigen door bijvoorbeeld te migreren naar (public) Cloud, zoals Azure en AWS en moderne ERP platformen, zoals SAP S4 en AFAS. Indien gewenst nemen we deze platformen voor je in beheer. En we weten waar we het over hebben: we zijn thuis in bedrijfs- en maatschappijkritische processen en systemen. Een extra garantie voor 24/7 weerbaarheid is onze ‘Nachtrust als een Service ’.

Contiweb na ontvlechting SAP-landschap klaar voor nieuwe fase - myBrand
myBrand ontwikkelt applicatie om inkoopproces Slokker Bouwgroep te optimaliseren
TANATEX kiest myBrand Private Cloud voor 24/7 ondersteuning en uptime
MBI kiest myBrand voor verdere ontwikkeling SAP-omgeving
SPGPrints besteedt SAP-beheer uit aan myBrand
Stork Technical Services bevestigt vertrouwen in myBrand
Case Koninklijke Auping: Samen Slimmer Softwaretesten
Dura Vermeer: VR zorgt voor gelijkwaardige gesprekspartners
Onderscheiden door innoveren

De markt, de maatschappij en je klanten zijn continue in beweging. Dat doet een constant beroep op hoe jij je als bedrijf kan onderscheiden. IT fungeert daarbij als belangrijke aanjager. Denk aan de opkomst van prefab-bouwen, de introductie van 3d-printing op locatie of Smart Buildings. Industrie 4.0, de combinatie van nieuwe technologie, data en digitalisering, is hierbij niet meer weg te denken. Wij helpen je bij de verkenning en implementatie van nieuwe technologieën. Door bestaande werkwijzen in je organisatie slim aan te passen, als onderdeel van je organisatietransformatie, voeren we jouw investeringen en innovaties versneld in.

De garantie mobiliteits tool neemt werk uit handen
Digitale werkorder applicatie in Mendix voor MAN
CCV maakt zich klaar voor de betaalmarkt van de toekomst
Het meenemen van je mensen

Zoals bij elke grote verandering vormt de mens de belangrijkste schakel tot succes. Zeker in de industrie waar het verschil nog steeds door de medewerkers wordt gemaakt. Hoe gaan je medewerkers om met verandering? Wij helpen je te transformeren naar een digitale organisatie, met een focus op cultuurveranderingen en leiderschap. Dit doen we op het gebied van strategie, projectmanagement en verandermanagement. Ook bieden we slimme digitale leer- en veranderoplossingen, met aandacht voor de employee journey van je medewerkers. Via een design thinking aanpak komen we tot de beste oplossing voor jouw organisatie.

Schoeller Allibert | Nextmoves SAP HCM / HXM
De kronieken van Stork: 4 lessen op weg naar een nieuwe employee lifecycle
Case Auping: Tevreden medewerkers door nieuw HR- en tijdregistratiesysteem
Van productgericht naar klantgericht

In deze nieuwe tijd staat niet langer je product, maar de klant centraal. De klant van nu eist dat  producten en services aansluiten op zijn of haar persoonlijke wens of vraag. Vaak vraagt dit een forse transformatie voor de bestaande manier van werken: voor je organisatie en medewerkers, en voor de technologie die alles ondersteunt. Bovendien, elke klant is anders. Samen doorlopen we de customer experience op basis van design thinking en service design Zo werken we toe naar een Service Blueprint en Minimum Viable Product (MVP), waarbij we productie en verkoop nauw betrekken. En wil je verder, dan schalen we op naar het ontwikkelen en in productie brengen en beheren.

Portal voor MAN applicatie gemaakt met Mendix platform
Bouwbedrijf Heijmans zet klant centraal met SAP Cloud for Customer
Heijmans schakelt myBrand in voor professionalisering van de commercie
Case Auping: Anytime & anywhere met de klant centraal
Case Auping: Webshop Bedding & Textile
De zwakste schakel versterken

Het ecosysteem waarvan jij samen met partners deel uitmaakt, is op zichzelf een kritische factor geworden. Daarmee is het mede bepalend voor de continuïteit en performance van jouw bedrijf. Hoe sterk is de zwakste schakel in de hele keten? Wat als de systemen van essentiële partners en toeleveranciers niet betrouwbaar blijken of uitvallen? Met onze ketenmanagement en -monitoring oplossingen geven wij real-time inzicht in alle schakels binnen de keten. Waardoor proactief gestuurd kan worden op het behalen van de afgesproken bedrijfsprestatie-indicatoren die de weerbaarheid van de keten zal vergroten. Bij Conclusion helpen we je jouw weerbaarheid vergroten. Denk hierbij aan slimme software robots (RPA) of software platformen (Lowcode) die de kans op fouten verkleinen en de doorlooptijd versnellen. Of de toepassing van block chain en security oplossingen voor meer kwaliteit en betrouwbaarheid door de hele keten.

Een audittool in Mendix die het auditproces zo veel mogelijk ondersteunt
Case Sator: Meters maken met Finance
Yamaha Motor Europe verbetert performance binnen de hele dealerketen in 41 landen
Visser Assen bouwt aan logistieke excellentie met myBrand
Wendbaar worden voor groei

Het faciliteren van groei vraagt om de differentiatie van IT in je voortbrengingsproces. Het doorvoeren van nieuwe werkmethodieken als Agile werken en DevOps is daar een voorbeeld van. Daarnaast moet de architectuur en integratie van processen en systemen zijn afgestemd op je business behoefte. Bij het bepalen van hoe en wat helpen we je graag. We adviseren vanuit onze migratie-ervaring met ‘oude’ IT-omgevingen naar toekomstgerichte IT-landschappen in cloud op  basis van nieuwe technologieën, zoals lowcode Mendix, Outsystem of PowerApps. Maar ook het integreren van systemen op basis van moderne API gebaseerde platformen, zoals Azure of Mulesoft. Ook kunnen we je ontzorgen door je bestaande IT-omgeving geheel of gedeeltelijk over te nemen, te vernieuwen en te beheren. Zo houd jij middelen en tijd beschikbaar om te investeren in innovatie en groei.

Flexibiliteit en eerlijke communicatie brengen myBrand en CCV dichter bij elkaar
myBrand en MBI digitaliseren processen met OutSystems voor 15% tijdwinst
Heijmans uitvoerders werken 25% efficiënter dankzij nieuwe projectmanagementtool
Samenvoegen van de Fource grossiersfunctie en een verkooporganisatie onder 1 dak?
Projectmanager integreert lokaal scrumteam in Europees agile ontwikkelprogramma LKQ Europa
Scaled Agile fabriefk bij LKQ Europa
ERP-fundament voor groei Koninklijke Auping
Dura Vermeer Infra: Volledig inzicht in planning en prestaties - Hot ITem
Foodprint verkleinen, concurrentievoordeel vergroten

Verantwoord produceren en transporteren: ze zijn uitgegroeid tot de belangrijkste randvoorwaarden voor de besturing en het voortbestaan van je bedrijf, en soms zelfs van de hele keten. We kennen allemaal de steeds striktere eisen en voorwaarden voor stikstofgebruik, CO2-uitstoot, energieconsumptie en afval, en erkennen daarmee de impact die we hebben op een gezonde omgeving en maatschappij. Bij Conclusion helpen we je graag om deze voorwaarden in je voordeel te gebruiken. Bijvoorbeeld door de slimme toepassing van Industrie 4.0 en data om energieverbruik drastisch te reduceren. Maar óók om deze technologie te gebruiken als basis om zelf energie te produceren of restproducten verderop in de keten te hergebruiken. Ons credo: foodprint verkleinen, concurrentievoordeel vergroten.

Condition monitoring & predictive maintenance
Mobiele stoomapplicatie voor ERIKS

Onze prachtige cases

Heijmans uitvoerders werken 25% efficiënter dankzij nieuwe projectmanagementtool

Bouwbedrijf Heijmans heeft myBrand, SAP- en OutSystems-dienstverlener en kennispartner, ingeschakeld voor de ontwikkeling van een nieuwe projectmanagementtool voor uitvoerders. Deze tool wordt onder andere gebruikt voor inkoop, ontvangstboekingen van materialen en diensten, factuurafhandeling en projectbewaking.

Dura Vermeer Infra: Volledig inzicht in planning en prestaties

Dura Vermeer Infra is een grote speler op het gebied van asfaltproductie en -verwerking. Hierbij is het een grote uitdaging om de asfaltproductiecapaciteit vanuit eigen centrales optimaal te benutten over interne en externe afnemers.

De kronieken van Stork: 4 lessen op weg naar een nieuwe employee lifecycle

De weg naar een nieuwe HR-strategie brengt soms uitdagingen met zich mee. Dan komt het goed uit als je daarop voorbereid bent.

IoT in de praktijk: hoe hardware en software gekoppeld worden en nieuwe kansen biedt

Conclusion heeft invulling gegeven aan de vraag van ERIKS naar een IoT platform waarop zij, onafhankelijk van het soort machine of sensor, producten kan aansluiten. Sinds vorig jaar is het onderdeel IoT ondergebracht bij ERIKS Digital.

Met wie we trots samenwerken

Onze markten
Cases in deze markt
Wat is de rol van IT in de toekomst die jij voor je ziet?

Richard Jacobs

Directeur Industrie
rjacobs@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Thema's
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy