Mendix Meetup over AI en ML bij Low Code Company

Op 18 mei 2021 organiseert Conclusion Low Code Company samen met Future Facts een online Mendix Meetup over Artificial Intelligence en Machine Learning. 

21 april 2021   |   Evenement   |   Door: Conclusion Low Code Company

Deel

Meetup

Hoewel we omringd worden door AI en machine learning, kan de wereld van kunstmatige intelligentie en machine learning nog steeds overweldigend zijn. Zelfs vanuit het perspectief van een Mendix-ontwikkelaar. In ons dagelijks leven kunnen we AI en Machine Learning niet negeren, het is er bijvoorbeeld wanneer we een foto maken of applicaties maken met Mendix Assist.

Tijdens deze meetup geven we je een inleiding op het gebied van Machine Learning. Wat is het, waar kun je het gebruiken of toepassen en hoe kun je het integreren in jouw Mendix-app? We laten je zien hoe je een getraind machine learning-model gebruikt en uitvoert binnen Mendix.

We hebben een interessante case, zowel vanuit zakelijk als technisch oogpunt, die voortkomt uit ons Conclusion-ecosysteem. Onze collega's van Future Facts (HotItem) creëren, trainen en implementeren ML-modellen in een breed scala aan organisaties. Ze zijn koplopers in de markt, ze hebben bijvoorbeeld ook ML in camera's ingebouwd om objecten en hun onderlinge afstand te bepalen. Voor deze Mendix meetup bundelen we onze krachten.

Om de theorie in de praktijk te brengen, hebben we een applicatie gemaakt die een model bevat en kan worden uitgevoerd binnen de context van de Mendix-applicatie en geen verdere integratie met een extern systeem vereist. Er zal een demo van de oplossing zijn, zodat jij ook zelf hiermee aan de slag kunt.

Bij Low Code Company hebben we veel whiskyliefhebbers. Tijdens onze zoektocht ontdekten we een whiskylabel dat AI heeft gebruikt om een ​​whisky te maken. Mackmyra in Zweden. Voor een beter begrip van hoe AI het tijdrovende proces van whiskycreatie kan vervangen, vroegen we de makers om ons een korte toelichting te geven op hun verhaal.

Meer weten over ons?

Werken bij Low Code CompanyOns werk en succes casesOver Low Code CompanyContact