Conclusion Low Code Company is ISO 27001 en 9001 gecertificeerd!

Conclusion Low Code Company slaagde in november 2021 met vlag en wimpel voor de audit voor de ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen. Een traject dat we in 5 maanden doorliepen met een positief resultaat, onder begeleiding van een collega van Conclusion Consulting.

6 december 2021   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Low Code Company

Deel

ISO Certificering

De certificering is een logische stap in de groei die Low Code Company doormaakt. Marijn Jenné, Manager Operations: “Nu we zo zijn gegroeid, is dit jaar het moment gekomen dat we er niet meer vanuit konden gaan dat iedereen op precies dezelfde manier werkt. Er was steeds meer behoefte om onze manier van werken voor iedereen duidelijk op papier zetten. Omdat we kwaliteitsmanagement al jaren hoog in het vaandel hebben, was het werk voor de beide ISO certificeringen vooral dat we op hebben geschreven hoe we het al jaren doen.”  

Daniëlle Graat, Directeur, vult aan: “Eigenlijk was dat het allermooiste om te zien, dat we al die jaren op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteit het al goed deden. De ISO-certificeringen zijn hier een onafhankelijke bevestiging van. Maar onze klanten en onze collega’s gaan dus geen verschil merken. Voor nieuwe klanten is het misschien wel een pré dat zij vooraf de verzekering hebben dat het wat kwaliteit betreft goed zit bij ons.”  

De basis voor het projecten deel van kwaliteitsmanagement is vanaf de start van Low Code Company gelegd door Ruud de Gast, Delivery Manager. “Als medewerker van het eerste uur was het logisch dat ik met mijn achtergrond, samen met de senior consultants, een basis legde voor een gedegen en gestructureerde manier werken. Deze manier van werken zorgt al jaren voor tevreden klanten. Mijn eerdere ervaring als Projectmanager heeft er zeker aan bijgedragen dat we direct een goede werkwijze te pakken hadden. Het was leuk om de kennis die in mijn hoofd zit eens helemaal uit te schrijven.”      

Met de behaalde ISO Certificeringen op het gebied van kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging is Low Code Company nog beter op weg om haar klanten te helpen bij hun digitale transformatie.   

Meer weten over ons?

Werken bij Low Code CompanyOns werk en succes casesOver Low Code CompanyContact