Genomineerd voor een Customer Impact Award

Ons project bij de Nederlandse Spoorwegen is door Mendix genomineerd voor een Customer Impact Award. Uiteraard zijn we daar heel erg trots op. 

19 augustus 2021   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Low Code Company

Deel

Sprinter NS

Maak kennis met Gids

De Nederlandse Spoorwegen bedienen dagelijks meer dan 1 miljoen passagiers. Om de treinen op tijd en soepel te laten rijden is onderhoud nodig. NS had een eerdere applicatie die in de basisbehoeften van hun facilitair managers voorziet, maar niet in staat was om een ​​centraal platform te bieden om relevante informatie over gepland spooronderhoud te bekijken.
In samenwerking met een multidisciplinair DevOps-team bij NS hielpen onze Mendix Developers hun nieuwe platform in slechts 6 maanden ontwikkelen. De nieuwe applicatie, genaamd Gids, biedt gedetailleerde informatie om NS te helpen zich voor te bereiden op gepland onderhoud. Al het NS-personeel kan deze informatie vinden in één gebruiksvriendelijke applicatie in plaats van in de verschillende applicaties die ze voorheen gebruikten. Ons team heeft ook repetitieve taken geautomatiseerd waar het personeel verantwoordelijk voor was, waardoor zij hun tijd nu kunnen besteden aan  impactvol werk dat reizigers helpt om veilig naar hun bestemming te rijden.

Meer weten over ons?

Ons werk en succes casesOver Low Code CompanyWerken bij Low Code CompanyContact