Digitale transformatie bij Royal FloraHolland

Sinds september 2017 zijn Royal FloraHolland en Conclusion partners for life als het gaat om digitale transformatie. Royal FloraHolland is de grootste bloemenveiling ter wereld. 

11 januari 2018   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Low Code Company

Deel

Veiling copy1

Hoe mooi is het om organisaties die in onze Nederlandse maatschappij van enorme betekenis zijn en die ook op het wereldtoneel met veel succes actief zijn, te mogen ondersteunen bij hun digitale transformatie? Inderdaad, heel mooi! En daar zijn we dan ook meer dan trots op.

Sinds september 2017 zijn Royal FloraHolland en Conclusion partners for life als het gaat om digitale transformatie. Royal FloraHolland is de grootste bloemenveiling ter wereld. Per dag worden hier circa 400.000 bloemen en planten verhandeld en daarmee verzorgt Royal FloraHolland ruim 90% van de bloemenhandel in Nederland. Indrukwekkend? Inderdaad, maar de ambitie rijkt verder: ‘Wij hebben de ambitie om de wereldwijd toonaangevende digitale marktplaats voor de sierteeltsector te worden’.

Gerhard van der Bijl, Chief Digital Officer en Chief Information Officer van Royal FloraHolland, vertelt er met enthousiasme over in Computable. Een mooi artikel wat onze eigen overtuiging onderstreept: technologie is een cruciale driver om business doelen te bereiken. Vandaag.. en morgen!

Meer weten over ons?

Ons werk en succes casesOver Low Code CompanyWerken bij Low Code CompanyContact

Benieuwd hoe we kunnen bijdragen aan de digitale transformatie van jouw organisatie?

Neem contact op.

Daniëlle Graat

Daniëlle Graat

Directeur
dgraat@conclusion.nl