Conclusion Low Code Company is World-class Workplace 2022

Conclusion Low Code Company maakt met veel genoegen bekend dat wij door Effectory zijn onderscheiden als World-class Workplace 2022. Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor ‘goed werkgeverschap’ 100% gebaseerd op de mening van onze medewerkers.

15 februari 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Low Code Company

Deel

WorldClassWorkPlace_Logo

Al jaren investeren we bij Low Code Company veel in teamontwikkeling en in onze bedrijfscultuur. Onze kernwaarden ‘eerlijk’, ‘vakmanschap’ en ‘no nonsense’ zijn onze leidraad in alles wat we doen. Zo maakten we voor iedereen dit jaar een DISC profiel zodat we onszelf en elkaar nog beter leerden kennen. Deden we allemaal een cursus feedback geven en ontvangen omdat we geloven dat feedback de manier is om elkaar nog beter maken. Elke twee weken houden we iedereen op de hoogte via onze bi-weekly waarin we heel open zijn over onze doelen en bedrijfsvoering. En bijna elke week organiseren we een kennissessie om inhoudelijk te verbinden en ons vakmanschap te vergroten. Dit is maar een kleine greep uit de dingen die we doen om een fijne werkplek te bieden.

Wij zijn dan ook supertrots dat we zijn uitgeroepen zijn tot World-class Workplace omdat de eNPS- en werkgeverschapsscores boven de benchmark liggen. De benchmarks van Effectory worden bepaald aan de hand van miljoenen antwoorden van medewerkers over de hele wereld. Zo weten de organisaties die als World-class Workplace worden onderscheiden zeker dat hun hoge ranking is gebaseerd op een betrouwbare en zeer uitgebreide dataset.

Effectory gelooft dat organisaties waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. En dat medewerkers het verschil maken.

Effectory website

Over World-Class Workplace
World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap.

Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

Meer weten over ons?

Werken bij Low Code CompanyOver Low Code CompanyOns werk en succes casesContact

Meer weten over Conclusion Low Code Company?

Laten we kennismaken

Recruiter Conclusion Low Code Company

Joanne Becht

IT Recruiter
jbecht@conclusion.nl