De '38-applicaties-operatie': het stylingwerk van Bart

Mendix applicaties worden nog beter wanneer er aandacht is voor UX en UI. Gelukkig maar, want na 3,5 jaar werken met Mendix is dat precies waar ik warm voor loop. In oktober viel ik met mijn neus in de boter, want voor één van onze grootste klanten moesten 38 applicaties na de update naar Mendix 9 en Atlas 3 door de ‘styling wasstraat’.

13 januari 2023   |   Blog   |   Door: Conclusion Low Code Company

Deel

Bart H. in beeld

Een mooie samenwerking

Ik ben in dit project onderdeel van het beheer & doorontwikkeling team van Conclusion Low Code Company. Leuk om het enthousiasme en de toewijding van mijn directe collega’s in dit team te ervaren en fijn dat mijn expertise wordt gewaardeerd door het team. Een mooie samenwerking dus.

Ontdekken van talent

De ’38-applicaties-operatie’ vergt veel planning, afstemming en testwerk binnen het volledige team, inclusief onze klant. Iedereen neemt in het project zijn verantwoordelijkheid, waardoor we nog steeds op schema lopen om eind januari de laatste app op te leveren. En ondertussen draag ik mijn kennis van styling over aan een aantal collega’s. Een extra pluspunt in dit project is dat ik een nieuwe collega heb gespot met een groot talent op het gebied van styling. Superleuk om hem verder te helpen en in de toekomst meer te gaan samenwerken.

Kortom, ik doe wat ik leuk vind. De sfeer, de korte lijntjes, de waardering die ik voel binnen Conclusion Low Code Company, en natuurlijk mijn fantastische collega’s, bevestigen wat ik al 3,5 jaar weet: ik zit volledig op mijn plek!

Veelzijdig


Tegelijkertijd zijn we bij een andere klant in de voorbereidende fase voor een nieuw te ontwikkelen applicatie. Daar ben ik ingezet om de UX van de applicatie te bedenken zodat we dit kunnen implementeren bij de realisatie.

Helemaal op mijn plek

Naast mijn ontwikkelwerk verzorg ik ook interne styling workshops en ben ik HR coach voor collega’s. Met de styling workshops breng ik mijn UX & UI kennis en enthousiasme over op collega’s, zodat zij daarmee hun voordeel kunnen doen in hun projecten. Als HR coach spar ik met collega’s over hun persoonlijke ontwikkeling en probeer ik er aan bij te dragen dat zij het werken bij Conclusion Low Code net zo leuk vinden als ik. Ik doe dit met veel plezier, en leer er ook zelf heel veel van.