100ste Mendix Meetup voor Mendix Community bij Conclusion Low Code Company

Dinsdag 28 juni hebben we de 100ste Mendix Meetup gehost bij ons op kantoor in Utrecht. En wat een fantastische avond was het! Het was erg leuk om mensen uit de Mendix Community te ontmoeten en om weer een Meetup op locatie te organiseren. We hebben samen Mexicaans gegeten en daarna begonnen we met de presentaties.

18 juli 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Low Code Company

Deel

100e Mendix Meetup Conclusion Low Code Company

Gevarieerd aanbod voor ieder niveau interessant

Onze Meetup had een gevarieerd aanbod met voor iedereen wat interessants qua niveau. Thijs de Jong en Elise Sterk deelden Tips & Tricks om nog sneller in Mendix te kunnen ontwikkelen. De Tips & Tricks hadden als target audience Rapid/Intermediate Mendix developers en waren onderverdeeld in de vier secties: Company Design System, Shortcuts, Security en Microflow best practices. Next nam MVP Anthony Dickinson de Mendix Community mee in een Marketplace Module die hij gemaakt heeft.

Snel en flexibel multi-lingual master data in je Mendix app implementeren

Met deze module kan je snel en flexibel multi-lingual master data in je Mendix app implementeren. Na de presentaties zijn we naar ons dakterras gegaan en hebben we nog even met z’n allen geborreld, over Utrecht uitgekeken en nagepraat.

Mendix Meetup gemist? Download de slides

Mocht je de Meetup helaas gemist hebben of wil je nog even teruglezen wat er allemaal gedeeld is tijdens de presentaties. De slides van de Meetup kan je hier downloaden.

Download

Meetup juni 2022 Conclusion Low Code Company

Bedankt Jan de Vries, Mendix en alle deelnemers

Bedankt iedereen voor het komen en bedankt Jan de Vries en Mendix dat we de 100ste Mendix Meetup konden hosten. Het was een top avond!