Wanted: nieuwe Mendix collega's

Conclusion Low Code Company is een bedrijf met bevlogen vakmensen en een open cultuur. De medewerkerstevredenheidscore is 8.6 en we verwierven onlangs de titel WorldClass Workplace 2022. Daar zijn we trots op. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die bij ons passen.

Ben jij Mendix specialist?

Wij werken met bedrijven en organisaties met zeer uiteenlopende digitale behoeften. Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen zijn wij op zoek naar vakmensen zoals: Mendix developers, Mendix Consultants en Mendix Business Consultants. Heb jij de Mendix skills die wij zoeken en vind je het leuk om bij te dragen aan complexe projecten? Vul dan onderstaand formulier in en laat ons weten welke volgende stap jij wilt zetten in je loopbaan.

Jouw ontwikkeling centraal

Conclusion Low Code Company in Utrecht helpt klanten om strategie te vertalen naar resultaten. Dat doen we door onze ervaring en vakmanschap in Mendix in te zetten om te innoveren, te transformeren en bedrijfsprocessen te digitaliseren.

We nemen jouw ontwikkeling en loopbaan serieus en kijken samen met jou hoe jij kunt groeien. Met Pop gesprekken en 360 graden feedback houden we vinger aan de pols en zorgen we met elkaar voor een stijgende lijn in jouw groei.  

Jij kan hier met jouw Mendix skills een belangrijk onderdeel van worden. We zijn op zoek naar Mendix toppers die graag willen samenwerken met onze klanten voor uiteenlopende opdrachten.

Met wie we trots samenwerken

ERIKS
RFH Logo: klanten Implementation
Loodswezen logo
Van Tilburg-Bastianen Groep logo
Man logo png
Cosun Beet Company
Albron logo
ssh& hier wonen studenten logo
orion managin complex fleets
Mitros logo met witte achtergrond
Bolier logo
makro

Kom in contact

Laat hieronder jouw gegevens vrijblijvend achter. Vertel ons in het bericht veld waarvoor we jou kunnen bellen & welke volgende stap jij wilt zetten in je loopbaan. Als wij een vacature hebben, dan nemen we contact met je op. Een keertje praten kan altijd, toch?!

Mendix vacatures

Junior Mendix Consultant / Developer

Conclusion Low Code Company

Development en Tech

Junior

Utrecht

Mendix Developer, senior

Conclusion Low Code Company

Development en Tech

Senior

Utrecht

Mendix Developer

Conclusion Low Code Company

Development en Tech

Medior

Utrecht

Gelijk verder praten?

Plan een vrijblijvende call in met onze recruitment consultant Joanne om de ontwikkeling en groei mogelijkheden van jouw loopbaan te ontdekken.

Recruiter Conclusion Low Code Company

Joanne Becht

IT Recruiter
Bekijk LinkedIn