Mendix applicatie voor bedrijfsrestaurants Shift Happens - een mobiele app om lunchslots te reserveren

Hoe zorg je ervoor dat medewerkers op een veilige afstand kunnen lunchen en zich geen rijen vormen voor het buffet?

In twee weken tijd bouwde Conclusion Low Code Company 'Shift Happens' voor Albron. Een lunchapp waarin je jezelf kunt aanmelden voor de dagelijks beschikbare lunchshifts. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen veilig gebruik kan maken van het restaurant.

Klant

Albron

Albron logo

Markt

Retail, Voedsel & Agri

Thema

Fit for purpose software

Publicatiedatum

26 februari 2021

Conclusion Low Code Company ontwikkelt lunchapp voor Albron.

Een mobiele app voor bedrijfsrestaurants

Shift Happens is een IOS en Android app, gebouwd op het Mendix platform. De app geeft beheerders de mogelijkheid om aan te geven hoeveel beschikbare zitplaatsen er zijn en wat de maximale capaciteit is. Gasten kunnen zich simpel aanmelden op een lunchlocatie die bij hen in de buurt is. De top 15 locaties in de buurt worden automatisch getoond op basis van GPS informatie. Albron stelt de app gratis beschikbaar voor collega-cateraars en bedrijfsrestaurants in eigen beheer. 

Mendix geeft overzicht en spreiding weer

De anderhalvemeter aanpassingen hebben grote gevolgen voor de capaciteit van de bedrijfsrestaurants. Mark Hartman, directeur business development bij Albron zegt dat in de restaurants waar Albron actief is de capaciteit na al deze aanpassingen nog maar 25% is van voorheen. ‘Vaak is de ruimte zelf nog wel groot genoeg om meer gasten te ontvangen, maar de bottleneck is het uitgiftepunt. Hier kunnen steeds maar een paar mensen tegelijk aanwezig zijn.’ Spreiding van de lunchgasten is dus een must.

Mendix app: gratis te downloaden

De Shift Happens app is te downloaden in de App-storen en Google Play en is gratis beschikbaar voor iedereen met een bedrijfsrestaurant. Wie gebruik wil maken van de app, kan zich aanmelden via Shift@albron.nl. De app is zo ontwikkeld dat Albron geen privacygevoelige gegevens in handen krijgt van zowel gasten als collega-cateraars. ‘En sowieso worden iedere week alle gegevens gewist’, zegt Hartmans. ‘We hebben er met zijn allen baat bij dat bedrijfsrestaurants weer open kunnen. Wij hebben als Albron de middelen om dit te kunnen ontwikkelen en we hopen dat alle collega’s er baat bij hebben.’

Mendix klantcase Shift Happens lunch app

Mendix Shift Happens app is te downloaden in de App-store/ Google Play en gratis beschikbaar voor iedereen met een bedrijfsrestaurant

Mark Hartmans, Commercieel directeur - Albron

Bekijk meer cases

Mendix klantcase: 24/7 inzicht in status dienstverlening met Mendix schoonmaakapplicatie voor Hago Rail Services

Schonere treinen door 24/7 inzicht met de mobile app voor Hago Rail Services

Conclusion Low Code Company is een bedrijf met bevlogen vakmensen en een open cultuur. Afgelopen jaar scoorden we een 8.6 op medewerkerstevredenheid en verwierven we de titel WorldClass Workplace 2022. Daar zijn we trots op. We nemen jouw ontwikkeling en loopbaan serieus en kijken samen met jou hoe jij kunt groeien.

Met wie we trots samenwerken

Albron logo
Man logo png
Cosun Beet Company logo
ERIKS
orion managin complex fleets
ssh& hier wonen studenten logo
Mitros logo met witte achtergrond
makro
Corporate logo Royal FloraHolland
Improve IT landscape

Conclusion in de retail, voedsel en agri

Retail, voedsel en agri is één van de markten waar we met het Conclusion ecosysteem écht impact maken. Ben je benieuwd naar onze gezamenlijke dienstverlening in retail, voedsel en agri?

Geïnspireerd door deze klantcase? Ik praat er graag met je op door.

Vanuit jóuw business en ideeën.

Daniëlle Graat

Daniëlle Graat

Directeur
dgraat@conclusion.nl